• VictoriaE

    Jag ar lite besviken pa min mammas presenter till min fastman...

    maxmamma skrev 2013-01-01 15:21:40 följande:
    jag tror ditt inlägg handlar om att ju högre prislapp på gåvan dessto mer uppskattad är personen som ska få gåvan.

    så får man en gåva som är billig o enkel ja då är man inte så betydelsefull för givaren, får man däremot dyra fina gåvor ja då är man mer älskad o uppskattad av givaren.

    nej låt bli att svara, för är man så omogen att man räknar personers betydelse i pengar o pris då har man missat nått.

    och köp  själv om du tycker din morsa är en snikboll, tycker snarast synd om din mamma som har en dotter som tycker sin mor är en snålskata.

    jag är glad att jag inte har dig som dotter med tanke på vad du anser om din mamma.

    Jag skulle personligen aldrig anse att min morsa är en snåljåp bara för att hon inte köper dyrbara gåvor till min sambo.

    och du kan inte vara många år över 20 med den inställningen, som sagt barn kan ha denna inställning men en vuxen kvinna som bara ser till vad saker kostar för o mäta betydelse på mottagaren låter väldigt knepigt.

    VÄX UPP!!!!!!!!!!!!!!!! 
    Jag haller med PiaB- jag tycker att du (maxmamma) ar valdigt, validgt (och det tals att upprepas igen- valdigt) otrevlig, och elak, i dina inlagg mot TS, utan att egentligen ha en anledning. Du har last in nagot mellan raderna som inte stammer, och attackerar TS utan att ha alla fakta. 

    AnnaMolly- just det har med att folk ska dela pa notan i Sverige stor jag mig ocksa lite pa. Kanske har jag varit borta lite lange nu, men jag ar mer van att man tar en "round" i tur och ordning, och sa blir det somehwat jamnt till slut iaf. Annu roligare ar det nar svenskar ska resa utomlands (sag London, da jag anda bor dar), och ska ut till nagon restaurang efter ett affarsmote med sina engelska kolegot. De uppfattar inte det som oforskamt att lata engelsmannen betala om och om och om igen, utan att ens erbjuda att ta notan en gang, men ska samma engelsman till Sverige, ja, da ska det delas till sista kronan- ratt ska ju vara ratt! Perfekt ironi tycker jag.

    Och nej, snalla inga pahopp. Har sagt det har forrut, men sager det igen- jag har dyslexi och skriver pa ett engelskt tangentbord, sa om nagon kanner for att vara elak och gora pahopp pa det jag sager, sa hall det i alla fall borta fran stavningen, tack.
  • VictoriaE
    maxmamma skrev 2013-01-01 18:26:10 följande:
    Hade det  varit bätte om morsan gett fan i o köpa nått o låtit svärsonen bli helt utan grejjer?? Nä man lär sig vad vilka människor här inne som är vettig o sen finns det de som tycker det är okej att en vuxen kvinna sitter o gnäller om vad  hennes morsa gett den blivande svärsonen i julklapp.
    Ja, det tycker jag i alla fall. Jag skulle hellre komma till ett hem dar jag blir varmt emottagen med oppna armar (las inte in nagot om pengar), och inte far nagra presenter, an ett hem dar jag far typ halvdanna presenter av typen "Ja, men har far du nagot, for jag kanner mig tvungen". Det ar ju liksom inte pengarna som racknas (vilket du verkar ha hackat fast dig pa), utan just sjalva tanken.
  • VictoriaE
    maxmamma skrev 2013-01-01 18:26:10 följande:
    Vi i vår vänskapskrets tycker att det finns mer här i livet än dyra gåvor, hellre en billig men genomtänkt sak än en dyr sak som inte det finns nån tanke bakom. 
    Du verkar i din helt fel inriktade ilska ha missat vad TS ville saga, men har sitter du och haller med henne i alla fall. Bravo! Helt perfekt ironi pa den har diskussionen.
Svar på tråden Jag ar lite besviken pa min mammas presenter till min fastman...