• FruW

    Ni som gift er, och kanske lever med ånget?

    Stackare, jag förstår att det känns nervöst, men det kommer att gå bra!


     


    Jag är inte så insatt i hur det fungerar med ångestattacker och hur det är specifikt för dig, förutom det du beskrivit här, men finns det något som din blivande man kan göra för att hjälpa dig? Du kanske kan ha ett hemligt tecken för att visa att du är extra nervös, eller om du bara kan krama hans hand under vigseln, och så kan han krama din hand tillbaka för att visa att han finns där.


     


    Självklart menar jag inte att det är så lätt att han bara kan lösa alla problem genom en handtryckning, men ni är ju ändå två som gifter er och han är säkert insatt i dina problem. Finns det några yttre faktorer som du kan arrangera så att det lugnar dig? Kanske att prata med någon av dina närmaste vänner, be dem att få dig på andra tankar precis innan vigseln. Se till att alla praktiska detaljer är lösta eller att någon annan är ansvarig för dem, så att du kan koppla av.


     


    Jag är som sagt inte så bra på sånt här men jag önskar att jag kunde hjälpa! Kram

  • FruW
    Anonym (ts) skrev 2012-12-20 20:30:39 följande:

    Ja, min blivande är mycket insatt i hur jag mår, eftersom jag haft panikattacker och ångest i många år. Då min ångest hindrar mig från att äta, så är jag rädd över att svimma för att jag inte har ätit, eller för all del må illa. Jag hoppas verkligen att det går vägen. Känns mindre kul att vara nervös över hur man ska må, än hur det hela kommer att gå. Känns trisst att inte kunna vara förväntansfull när jag verkligen är det inners inne.


     


     


    Åh, men oroa dig inte så mycket för vad som kan hända (lätt sagt, jag vet, men jag menar inte på det sättet). Tänk att oavsett hur det går, så kommer ni ju att bli gifta! Du kommer att klara dig igenom det, det lovar jag! Din familj och era vänner finns där för att de bryr sig om dig, det är ju ingen teaterpjäs där du måste agera på ett visst sätt för annars blir du inte godkänd. Det viktigaste är att du är dig själv, och behöver du ta en liten paus så är det ok. Ingen kommer att tycka att er vigsel blir sämre för det.


     


    Har sett i andra trådar att folk ibland tar lite druvsocker eller godis precis innan vigseln, det kanske skulle funka för dig? Eller ett glas vatten eller läsk om det går ner.

Svar på tråden Ni som gift er, och kanske lever med ånget?