Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Ni som gift er, och kanske lever med ånget?

    men så jobbigt! personligen, då jag lider själv av ångestattacker (dock sällan) så brukar det funka om jag får, så att säga, "göra bort det". att få gråta/skrika/ whatever gör att laddningen liksom går ur, och jag har inget mer att få panik över. dock har du ett annat "symptom".. så jag vet inte hur du skulle kunna lösa det.. :/ du kräks också då? kanske illamåendetabletter skulle hjälpa? eller att bara prata så någon vet att du kan bli så nervös. 

    hoppas du får en underbar dag i alla fall! 

  • filibustern
    Anonym (ts) skrev 2012-12-20 15:00:56 följande:

    Jo, jag vet att spänningen släpper en aning då.... Jag har tabletter för illamående, men man blir ganska så trött av dom, så dom tar jag endast i nödfall. Jag kräks sällan (har spyfobi), vilket i sig kan trigga ångesten ännu mer.


     


    Jag är bara livrädd över att man ska stå där, framför alla, och prästen, och sedan må så dåligt så man knappt kan stå. Nu hoppas jag att allt vad det innebär timmarna innan vigseln, kanske hjälper en att komma på andra tankar... Känns så trist att vara supernervös över hurvida man kommer att klara det, istället för att vara nervös över själva vigseln (alltså, lyckligt nervös)...


    jag håller tummarna! kan tyvärr inte ge dig något tips. men vem vet. det kan ju gåå mycket bättre än du trodde ;)
Svar på tråden Ni som gift er, och kanske lever med ånget?