Inlägg från: charlotta |Visa alla inlägg
  • charlotta

    Vad kommer bröllopet att kosta?

    Jag är jätte kräsen och jag har bestält nästan allt som går att beställa på ebay för utom min kläning. Jag tyckte att det gick bättre att beställa på en kina sida för dom hade lite mer bilder och färger att välja på. Jag fick betala skatt och tull på min förlovningsring som jag betsälde från usa men inget annat har jag fått betala skatt och moms på. Jag har nästa halverat min budjet pågrund av att jag har kunat handla allt på ebay.

    (ursäkta att jag stavar lite dåligt))
  • charlotta
     

    Jag har jobbat i branschen i många år innan jag slutade föra året. På dom ställen som jag har jobbat så ligger det på 600 kr och upp till 1200kr per kuvert med ett dryckes packet. . Men när det gäller catering kan man i dag få från 100kr per person och uppåt. Jag har jobbat på ganska många bröllop och det har varit riktigt fin mat som paren har haft till en väldigt låg peng i bland.

    Ett lite tipps kan vara att anlita en egen kock, det gör jag och har kommit mycket biligare undan. Jag har vänner som gift sig och ring till gymnasiet skolor och fråga treorna om det fins någon som vill laga mat. Maten har varit över all förväntan.

    Lycka till =)

Svar på tråden Vad kommer bröllopet att kosta?