• Längta­ndsful­l
    Äldre 11 Dec 18:00
    7570 visningar
    31 svar
    31
    7570

    Hinner nog inte spara ihop tillräckligt med pengar till den dag vi vill gifta oss. Är ett lån ett alternativ??

    Vi skulle vilja gifta oss i augusti 2013 men tror tyvärr inte att vi hinner spara ihop dom pengarna. Vi tror att allt kommer gå på ca 40.000:- Funderar på ett lån så vi vet att vi har råd samt att det skulle va bra att veta så vi på allvar kan börja planera. Så vad tycker ni? Ska man ta lån eller inte?

  • Svar på tråden Hinner nog inte spara ihop tillräckligt med pengar till den dag vi vill gifta oss. Är ett lån ett alternativ??
  • Längta­ndsful­l
    Äldre 13 Dec 22:32
    #27

    Kul att så många svarat =) Jag förstår absolut att det inte kan vara lätt för er att ge tips och råd när ni inte känner oss=) Vi har varit ett par i 11 år och har 2 barn och hus ihop. Så att börja vårt gifta liv med lån kommer vi endå göra eftersom att Vi har ett gemensant bolån. Jag har varit mammaledig ett tag nu men har precis börjat jobba så vi kommer öka vår inkomst med ca 10,000:- Så har vi klarat oss på sambons lön + mina ynka 3000:- i månaden så länge Samt att vårt förhållande aldrig drabbats så känner vi att vi skulle kunna Betala amortering och ränta. Men eftersom att jag inte fått min första lön och inte sett någon timpeng Så finns det inget att gå på på mig så just nu får vi endå inte öka våra lån. Så det blir till att spara så får vi se om vi får låna nått i februari kanske.

  • Längta­ndsful­l
    Äldre 13 Dec 23:30
    #29

    Bewi: egentligen har du rätt i det men vi har levt så sjukt tajt och vänt och vridit på varenda krona nu ett bra tag så det ska bli så jävla gött att känna att vi faktiskt har någon krona över. Men ska absolut lägga fram denna tanken till sambon =)

  • Längta­ndsful­l
    Äldre 14 Dec 09:22
    #31

    Vet om kuvertavgift men både jag och sambon skulle aldrig komma på Tanken att använda oss av det. Dä tar vi mycket hellre ett lån. Men tack för att du dela me dig.

Svar på tråden Hinner nog inte spara ihop tillräckligt med pengar till den dag vi vill gifta oss. Är ett lån ett alternativ??