• Enniie
    Äldre 16 Dec 22:07
    7295 visningar
    26 svar
    26
    7295

    Hinner nog inte spara ihop tillräckligt med pengar till den dag vi vill gifta oss. Är ett lån ett alternativ??

    Det är nog inte så kul att sitta och betala för bröllopet i efterhand hur länge som helst? Bröllop behöver ju inte bli så dyrt.

  • Enniie
    Äldre 16 Dec 22:44
    #4
    Längtandsfull skrev 2012-12-16 22:14:56 följande:
    Har en likadan tråd som jag även skrivit lite i.. Det bröllop vi vill ha kommer gå på ca 45,000:- Tänkte först vi skulle baka in det i vårt bolån men nu funderar Vi på att spara massor varje månad. För att vi ska hinna spara ihop Det som behövs så kommer vi behöva leva extremt tajt =(
    Men det är det nog värt i slutändan. Att slippa sitta med extra mycket lån för bröllopet? Vi hade också den funderingen först, men kom fram till att det inte är så smart. även fast det skulle ha underlättat.
  • Enniie
    Äldre 17 Dec 21:26
    #7
    Längtandsfull skrev 2012-12-17 19:26:05 följande:
    Vi har inget sparat just nu. Tveksam till att vi kommer kunna spara 10.000:- varje månad. Vet ju fortfarande inte va jag kommer få ut. Så det är ju inte säkert att vi hinner spara ihop allt innan augusti. Det är ju inte bara spara pengar som gäller utan det är mycket planering också och ddt måste vi ju börja med nu eftersom att det bara är ca 8 månader kvar tills vi vill gifta oss. Men för att börja planera måste vi veta säkert att vi har råd och hur ska vi kunna veta de??
    Knivig sits. Men försöka kan ni ju alltid? Vi är inte heller gjorda av pengar här, men lyckades få ihop bröllopet och allt därtill på 2 månader. I och försig så kostar det inte så mycket för oss då vi gör mycket själv, och kläderna var billiga.
Svar på tråden Hinner nog inte spara ihop tillräckligt med pengar till den dag vi vill gifta oss. Är ett lån ett alternativ??