Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Varför väcker en dyr förlovningsring så starka känslor?

    Jag, personligen känner att människan alltid är avis på andra och ska därför ha åsikter. Är det inte smycken så är det varför man kör en så dyr bil, eller har ett så onödigt stort hus. Och är man inte avis vill man bara ha en åsikt för att ha den.


    Enligt våra svenska traditioner så bär vi enkla guldringar. Men vi utvecklas och vi går vidare i utvecklingen. Jag tycker att det är roligt att vi influeras av andra kulturer och traditioner. Jag personligen tycker att en stor diamantring är väldigt onödigt, men det har med att göra att jag som person inte använder den typen av smycken. En av mina vänner däremot älskar sin stora bling bling ring och tyckte verkligen att det var värt pengarna, självklart är jag glad för hennes skull men jag tycker att det är alldeles för mycket och hon tycker att min ring är obefintlig. Så det är väl himla tur att hennes ekonomi tillät hennes diamant. Jag skulle haft råd med en stor diamant men jag valde en enklare ring av smaksak.


    Jag tror däremot att om en person i mitt läge hade velat men inte haft råd med en stor diamantring skulle det nog varit en känslig fråga och inte något man skojar om som jag och min vän gör.


    Jag tror stora summor pengar sticker i ögonen på folk oavsett vad det är som har kostat. Varför vet jag inte.


     


     

Svar på tråden Varför väcker en dyr förlovningsring så starka känslor?