Inlägg från: Boringbrick |Visa alla inlägg
  • Boringbrick

    Varför väcker en dyr förlovningsring så starka känslor?

    Du har helt rätt TS, det är jätteofta gnäll åt båda hållen, för billig, för dyr. Lyckas man hitta sin drömring för 1000 kr, good for you ! Hittar man sin drömring för 100.000, också good for you! Och kanske kan det vara lite som du säger, att man måste vara lagom här i Sverige, annars är det fel på dig i princip, trist att det är lite så. Mina ringar kommer jag absolut ha diamanter &  "bling,bling" på, trots att vi inte kommer kunna lägga några supersummor på dem, för att jag gillar det och tycker att det passar mig bättre än släta ringar. Så det är ju verkligen idiotiskt att folk klankar ner på varandra för priset.. Inget är fel eller rätt vad gäller ringar, allt handlar ju om personlig smak osv. 

    DOCK så måste jag nog säga att jag personligen tycker att man inte ska ta lån för att köpa en ring bara för att "stila".  

    Det du skrev om prinsessan Madeleine bryr jag mig personligen inte om överhuvudtaget, är inte ett dugg intresserad av kungafamiljen och vad de gör eller inte gör. Så mig kommer det absolut inte påverka vad gäller ringval. ;)  

    Helt enkelt: Valet av ring är ditt eget och din blivandes val och ingen annan än ni har med det att göra. ;)  

    (inser nu att det är väldigt flummigt skrivet, hoppas dock att ni förstår vad jag vill få fram iaf! ;)) 

Svar på tråden Varför väcker en dyr förlovningsring så starka känslor?