• Anonym

    Försäkra dyr förlovningsring?!!!

    Jag tycker personligen att det är helt galet att lägga så mycket pengar på ett par ringar, men gör man det så kanske det är värt att försäkra dem...

  • Anonym

    Jo men det är ju ganska uppenbart att TS vill skryta eftersom hon/han skriver ut exakta summorna, det känns inte riktigt nödvändigt utan är nog mer ett behov att visa upp sina pengar. Självklart vill man försäkra så dyra smycken.

  • Anonym

    Det var jag som knorrade förut, nu är jag tillbaka. Jag vet att det är en dålig egenskap att vara avundsjuk, missunsam eller vad man nu vill kalla det, men som någon sagt så sticker det tyvärr i ögonen när folk skriver ut såna för mig extrema summor. Jag ville inte göra TS ledsen och är ledsen om det blev så, men jag uppfattade det som skryt och tände till på det. Självklart lägger folk precis så mycket eller lite pengar på sina bröllop som de vill, vi blir alla lika gifta ändå. Jag har haft en dålig dag och ber om ursäkt. Kanske skäms jag lite över hur liten budget vi har till vårt bröllop, och därför känner jag mig hotad av folk som redovisar sina lyxiga ringar och/eller bröllop. Det vanligaste är väl att folk inte skriver ut summorna ifall det rör sig om så pass mycket, men om det krävdes i det här fallet så gjorde det väl det. Jag ska sluta klaga.

Svar på tråden Försäkra dyr förlovningsring?!!!