• Pagnie

    13 juli 2013

    Hej alla brudar.

    Har sett att vi är en hel del som gifter oss den 13 juli så tänkte kolla om det finns något intresse för en sådan tråd. Där vi kan dela lite tankar och tips.

    Skriv gärna lite om er själva och kanske vart ni gifter er?

  • Svar på tråden 13 juli 2013
  • MeaJ

    Vad härligt att det börjat att gå framåt för er/oss!

    Flixon: jättefin lokal ni valt!

    Cateringfirman vi träffade verkar jättebra, men vi ska få en offert om ca en vecka, då hon skulle iväg till Thailand i 3 veckor och hann inte göra en offert innan.
    Man får provsmaka maten med Glad 
    Lokal bokad.
    Vi har även bokat hotellnatt.
    Ringarna är köpta, dock ej graverade än... åh vad jag längtar till jag får bära dem!!
    Brudklänningen är köpt och är hos sömmerskan.
    Brudskor och brudväska köpta.
    Mannens kläder är fixad.
    Inbjudningskorten har gått ut. 
    Fotograf bokad.
    Frisör fixad.

    Ja det är väl det jag kommer på nu som är klart. Men det är mycket kvar som måste fixas!
    Sakta men säkert går det framåt Glad


    Sommarbrud 2013
  • TeSsAn90

    Pagnie: det varkar som att ni är helt klara.. ;) vad skönt för er... då har ni ju god tid på er att slappna av och njuta av tiden innan bröllopet och längta.. :)
     

  • Pagnie
    TeSsAn90 skrev 2013-02-23 19:22:06 följande:
    Pagnie: det varkar som att ni är helt klara.. ;) vad skönt för er... då har ni ju god tid på er att slappna av och njuta av tiden innan bröllopet och längta.. :)
    ja det mesta är klart men jag gillar massa små detaljer och så. så det är mycket utav det som är kvar. men det är mest beställningar som jag ska göra så bara jag får tummen ur så att säga så är det lugnt sen.
    håller på och krånglar med kyrkan lite. Men det är bara det att vi bokat mer än en och måste bestämma oss för vilken vi ska ha. Alltid något som inte är perfekt.
    Men annars så är det mesta klart ja. känns väldigt skönt faktiskt. vi avverkade ju mycket i och med att det ingår mycket i lokalen. Den bokade vi ju i maj förra året och då testade vi även maten och sånt. så nu är det mest en frågan om att bestämma alla detaljer.
    vilka dekorationer och vilka blommor osv osv.
    Måte välja vilka dekorationer vi vill ha i kyrkan också.
  • Flixon
    Kago09 skrev 2013-02-22 21:45:08 följande:
    Flixon: Vilken fin lokal. Vi ska också åka till vår en dag för att kolla hur vi ska ha borden och för dekorationer m.m. var ju ett tag sen man var där så man glömmer hur det ser ut!

    Hur har du tänkt med dekorationer och dukning i er lokal??? 
    Tack, vi är jättenöjda! Vi har kollat på några fler på internet, men den här kändes så rätt när vi var ute och kollade så vi var faktiskt inte till några fler :)

    Jag velar lite kring dekorationer... Vita dukar förstås, tror vi struntar i stolsöverdrag då stolarna är enhetliga och passar in i lokalen som de är. Funderar på att låna ihop led-slingor och ha i taket, och så fiberduk under det så det blir lite "skirt" och vackert. Sen har jag tänkt låga, fylliga buketter av vita rosor och mycket grönt, ev lite lavendel i. Det finns det massor av här hemma = billigt och bra. ;)

    Hur har ni tänkt?  
  • Pagnie

    Just ja jag glömde ju också. vi råkade visst vara med i en intervju i aftonbladet förra lördagen också. var ju bröllopsrelaterat så lite roligt att det kom med också. :D

  • Pagnie

    nej flickor nu är vi lite väl tysta här.
    vad händer med alla?

    I morgon ska jag äntligen åka och hämta min klänning. eller i alla fall nederdelen. och sen ska jag vidare för att lämna in överdelen för att få den insydd. sen hoppas jag på att få hämta den om några veckor igen.

    idag lade vi våra inbjudningar på lådan och vår hemsida är klar så alla får se.
    det tog tid att pyssla ihop dom men fan vad nöjda vi blev.


  • MeaJ

    Just nu är det rätt lugnt med planerandet.
    Vi har fått en offert från cateringfirman, så nu är maten bestämt och klar Glad 


    Sommarbrud 2013
  • Pagnie
    MeaJ skrev 2013-03-19 09:03:26 följande:
    Just nu är det rätt lugnt med planerandet.
    Vi har fått en offert från cateringfirman, så nu är maten bestämt och klar Glad 
    Sommarbrud 2013
    härligt det är ju något i alla fall. :D så skönt när man kommer några steg längre.
  • Pagnie

    nu är klänningen i alla fall inne hos sömerskan för de sista justeringarna och vecka 15 ska jag få hämta den å då är den färdig. jippie. Ska bli såååå roligt ju.
    den sitter verkligen perfekt efter allt strul.
    och nu börjar osa komma ;)

  • Kago09

    Här går det också lite trögt. Började jobba för 1 månad sen efter föräldraledighet och tiden bara springer förbi! Jag har iallafall beställt klänning skor och väska. Vi har bokat catering, ska ha ett möte med dem lite längre fram. Tårta ska vi bestämma oss för olika smaker och få hem småtårtor så vi sen kan bestämma oss, mannen köpa byxor, kläder till barnen, bestämma blommor och dekorationer så en del att göra. Mannen sitter lite med musiklista då och då och hans jobb blir att göra häftet i nåt program på datorn! Vad ska ni ha i era festhäfte ömmande får fråga? Jättefina inbjudningar!!!! Vilket osa datum har ni?

Svar på tråden 13 juli 2013