Inlägg från: tovemaja |Visa alla inlägg
  • tovemaja

    13 juli 2013

    Ännu en brud som valt det perfekta datumet :) Linköpingsbo och såväl vigsel som fest hålls på en gård mellan Linköping och Motala.

    Beställt klänning, bestämt ring och ska ta tag i inbjudningarna innan januari är över. Ska bli så roligt! Vi vill hålla allt enkelt så inga extravagaser, inget för oss.

    Vi är båda 28, varit ihop i 7 år (7½ vid bröllopet) och inga barn ännu. Jag friade 12-12-12!

  • tovemaja
    Pagnie skrev 2013-01-06 10:53:52 följande:
    åh vad roligt. välkommen.
    vi verkar bli några stycken på detta perfekta datum nu.
    vad roligt att det var du som friade och det var väl ett fint datum att göra det på.
    har ni något färgtema eller så för bröllopet och har du bestämt något med dukning?
    Tack! extravaganser ska det stå i mitt inlägg ovan såklart!

    Jag friade och J blev totalt överraskad eftersom jag tidigare sagt att jag inte vill gifta mig alls. Färgtema kommer vi inte ha och dukning funderar  jag på lite hur vi ska göra med... partytält borde väl funka i juli? Det är ju extremt sällan det blir svinkallt och regn och blåst samtidigt :) Men hur platt behöver trädgården egentligen vara för att kunna duka rakt och sitta bekvämt? Jag funderar på att duka i vitt oich silver, klassiskt. Lillasyster är estetiskt lagt och kommer hjälpa mig att göra det snyggt. Hur går det med ditt färgtema/dukning?
  • tovemaja

    Jag tror att jag får ut inbjudningar i februari, jag satsar på det! Får hjälp av andra systern :)

  • tovemaja
    Pagnie skrev 2013-01-06 23:03:12 följande:
    nej det är ju olika där som tur är. :D
    vi skickar ut våra i mars annars kanske det blir lite för tidigt känner vi. man hinner glömma bort så att säga.

    vi är på en restaurang och där ingår allt. mat, tårta, fruktbuffe, alkohol osv osv. så det enda vi behöver fixa själva är kläder och det persiska vigselbordet.
    limousine, fotograf, kameraman och annat kul fixar dom.
    Låter smidigt! Vi kommer ta en del hjälp av våra härliga familjer.. som gärna VILL vara inblandade från början till slut. Delar med  mig av min klänning - dock ännu ingen bild på mig i den då jag väntar på leverans! Jag tänkte piffa till denna enkla klänning med något färgat hårsmycke och färgglada skor.. vet dock ännu inte VILKEN färg... och eftersom både vigsel och fest är i trädgården kan det vara lurigt med högklackat som jag annars gillar.. om min karl är 2m... blir så liten utan klackar!

  • tovemaja

    så man kan ändra sig! Var HELT inne på en ring i vitguld med en gnistrande liten stan mitt i från Schalins... men efter att ha läst en del trådar här om titanringar samt efter att ha fått upp ögonen för att man kan ha andra färger än gud/silver blir det nu helt matchande ringar för mig och J. Ariund White med blått spår www.titanringar-web-butik.com/product.html/around-white

    J ska ha samma men helt utan briljanter. Blått är J för mig.. vindsurfing, kitesurfing osv osv.. alltid detta vatten!Han blev helt kär i ringen också så det känns toppenbra! Jag ska börja med en slät och sedan ska vi gamensamt varke bröllopsdag lägga in en ny sten.. ett sätt att uppmärksamma dagen. Så glad! Beställning sker i kväll.

    GLAD

  • tovemaja

    är härligt att det är mindre än halvåret kvar! Jag och min J har en deal, söndagar är planeringsdagar... han är så ointresserad av detaljer så för att jag inte ska tjata hål i huvudet på honom planerar jag ensam de andra dagarna! Gör mig inte så mycket.

    Ska beställa inbjudningarna idag, vi tar enkla från nätet, inget fancy-pancy utan enkla som matchar vårt enkla bröllop.

    Hur har ni andra det denna härligt vintriga söndag?

Svar på tråden 13 juli 2013