• Äldre 3 Dec 22:22
    30480 visningar
    207 svar
    207
    30480

    13 juli 2013

    Här är jag Har hunnit fylla det underbara 30, sambon 29, hund och 2 barn 3 år och 9 månader, nu ska vi äntligen få bli en familj på riktigt med samma efternamn Vi tog också den 13:e för att det såg snyggt ut och borde kommas ihåg vi gifter oss i Kalmar!!

  • Äldre 4 Dec 11:17
    #12

    Vi har varit ett par i 7,5 år när vi gifter oss. Ja vi körde på barn och hela den biten först ;0) Man börjar ju komma upp i ålder :0) Jag pluggade när vi träffades och har sen jobbat så den klockan tickade ;0), min sambo har studerat de senaste åren så han ville vänta med bröllop tills vi båda hade jobb, lite lättare att spara när han jobbar eftersom jag är föräldra ledig. Har aldrig drömt om bröllop eller så innan men sen sambon tog tag i det där och frågade lite försiktigt om vi inte skulle slå till så har man blivit värsta bröllopsnörden som inte tänker på nåt annat :0) kan ligga sömnlös i bland av allt funderande....
    Vi ska ta ett släktnamn på min sambos sida som är efter hans mormors morfar så just nu är det mycket som ska fixas med att söka namnbyte och så. Ni då???

  • Äldre 4 Dec 18:26
    #26

    Vår lokal ligger väldigt nära vår kyrka så vi behöver inte heller transport på det viset! Den ligger jättefint vid vattnet, det var därför vi valde den och att den ligger så centralt, vi ville inte vara för långt bort eller utanför stan så att de flesta måste köra, dock får vi bara vara 50 pers i lokalen men det är smällen man får ta, så gästlistan tar tid men vi vill ändå bara att det närmsta som betyder mycket för oss ska komma så det räcker väl, ingen av oss har så speciellt stora familjer, blir mer kompisar och så ska vi har barnfritt.

    Va fint det såg ut med godisskålarna..vi har lila som tema, nog svårt att hitta i de färgerna, vi kör mer på våra favoritgodis eftersom det ändå är vår dag :0)

    Något jag funderar på mycket är dukning och dekoration. Hur ska ni göra där?? Tex ska ni ha stolsöverdrag, vinplar eller annat på väggar eller i tak, vill att det ska bli en mysig känsla men ändå inte för mycket!!! Kul att kunna förvandla en vanlig lokal till en mysig festlokal!!! 

  • Äldre 10 Dec 20:43
    #33

    pagine det låter väldigt fint, vilken koll du har jag bara velar o velar men har tid på mig!! Vet att vi ska ha stolöverdrag kommer antagligen använda knoppa lakan från Ikea om vi inte hittar nåt företag som hyr ut till bra pris! Ska antagligen ha lila rosetter runt!! Hur långt har ni kommit med klänningar?? Visa gärna bilder om ni vill

  • Äldre 16 Dec 20:08
    #36

    Vilken fin klänning, helt underbar!! Och va roligt att ni har hittat ringar?? Jag letar och letar efter den rätta klänningen, vet hur den ska se ut, ska bara bestämma mig likadant med ringarna, känner att jag har beslutsångest om allt! Sen skulle jag vilja ha lila skor om det finns men inte hittat det än, vad ska du ha för skor?? Vad ska du ha för vigselring? Just nu har vi nog kommit in i en paus, tar tag i allt efter nyår fast jag kollar nätet hela tiden Förutom att sambon kämpar med att göra klart vår hemsida så ska vi skriva ut inbjudan på ljuslila papper som jag ska klistra på inbjudan som jag gjort! Sen skriva alla adresser på kuverten sen ska de skickas, se ska resten göras nästa år och det är ju en del! Vi har koll på det mesta ska bara köpas, fixas efter hand! Vi försöker ta lite då och då så det inte blir allt på en gång! Hur går det för dig?? Vi ska ha lila rosetter!

  • Äldre 16 Dec 21:05
    #39

    Då har ni fullt upp!! Vilka fina skor!! Vad är persisk vigselbord om man får fråga

  • Äldre 16 Dec 21:18
    #41

    Va fint det var och annorlunda, har aldrig sett det innan, då har ni ju en del att planera då! Skiljer sig annars det mycket på persiska och svenska bröllop?

  • Äldre 17 Dec 13:38
    #43

    Det låter annorlunda och roligt Glad

  • Äldre 17 Dec 20:52
    #45

    Vi ska gifta oss i kalmarslottskyrka, jättefin kyrka inne på slottet, väldigt vacker miljö! En väldigt populär kyrka att gifta sig i. Bröllopsfesten ska vi ha i en lokal som ligger vid vattnet ca 10 min gångavstånd från kyrkan nära och bra! Ni då? Ska du pyssla eller göra nåt själv till bröllopet/ festen?

  • Äldre 18 Dec 21:38
    #48

    Välkommen angelsnuttan! Vi har bokat kyrka, bokat lokal, marskalker tärnor o toastmaster tillfrågade och har tackat ja, inbjudningar nästan klara, bröllopshemsida klar, tyg till servetter köpt som ena tärnan ska sy, mina tärnor gör smink och hår, en kompis som älskar att fotografera ska göra det, tärnan ska sjunga! Sen har man ju tänkt på mycket annat som ska pysslas och fixas Jag älskar också att sitta på nätet och kolla o läsa i timmar Ska ni ha nåt speciellt tema eller färgtema? Hur ser din klänning ut *nyfiken*

Svar på tråden 13 juli 2013