• FruW

    Kan man bli kär på internet?

    Håller med flera föregående talare om att det nog krävs att man ses på riktigt för att veta till 100% att det finns en attraktion, men grunden kan man lägga redan innan man setts. Jag blev "kär" i min numera blivande man över internet, efter att vi fått kontakt på en dejtingsida. Det tog oss flera månader innan vi sågs på riktigt, men jag föll redan innan dess för hans sätt, hans omtanke och hans personlighet. Vi hann gräla om saker redan innan vi setts, vi hann trösta varandra och vi hann komma varandra väldigt nära trots att vi befann oss på helt olika platser.


     


    När vi sedan sågs för första gången så var han lite blyg och visste nog inte riktigt var han hade mig känslomässigt, men det var en häftig känsla att veta att där innanför så fanns ju den personen jag redan lärt känna. Det var tack vare det som jag vågade ta första steget och hålla hans hand, för jag visste ju att det var det han innerst inne ville :)


     


    Så ja, man kan bli kär, förtjust, eller vad man nu vill kalla det, i någon på internet - men det krävs nog ändå att man ses innan man kan vara riktigt säker.

Svar på tråden Kan man bli kär på internet?