• joe2012

    Skelleftebröllop 2013

    NU har vi varit hos guldsmeden och beställt ringen! Äntligen!

  • joe2012

    Man kan fråga någon vän till föräldrar eller annan bekant som är bra på att fota att ta kort på minglet. De hade röd matta nät jag gick på balen så någonstans i Skell finns det en iaf. Vi kommer att ta några extra bilder efter vigseln annars hade vi nog bett vår fotograf att tas kort av gästerna.

  • joe2012
    ElinaAstrom skrev 2013-05-08 10:00:36 följande:
    Preliminärt har det löst sig, smink gör min kusins tjej och håret är bokat på Torsten. Alldeles för dyrt men hellre det än utsläppt...?

    Väldigt fin klänning för övrigt! 

     Emmelie90 - Din klänning var också jättefin!

    Gaybruden  Har du provat kontakta kommunen, om man kan låna från skolmatsalen? Annars kanske det finns någon kvartersgård där man kan låna/hyra möbler ifrån? Det kommer nog bli en fin sommar då jag antar att vi alla beställt liknande väder.
  • joe2012

    Min klänning är fortfarande hos butiken, den var för stor och det var för lång leveranstid på en ny så de syr in den åt mig. Ingår tack o lov i priset.
    Här kommer förhoppnignsvis en bild:



     Bra ide med frisörutbildning!
  • joe2012
    Majbrud i västerbotten
    Nu är det inte länge alls kvar! Jag vet inte hur mycket du kommer att kolla här innan helgen så är för vill jag passa på att önska dig en fantastisk dag! Du får gärna lägga upp någon bild på er! Ha så kul!
  • joe2012
    Emmelie90 skrev 2013-05-14 04:36:45 följande:

    Har en lite fråga till er alla hur ska ni göra med musiken på festen?


    Vi ska iallafall använda oss av Spotify, men hur ska man lägga upp spellistan?


    Ska man börja med bara lugna låtar och sedan ta "partylåtar" eller blanda? Känns lite taskigt och blanda med lugna låtar då vi har några singlar på vår fest, känns som dom hinner upp och dansa en partylåt och sedan måste dom typ sätta sig igen....


    Är det några förresten som åker på bröllopsresa? :D


    Man kan köra några lugna låtar efter bröllpsvalsen och sen spara några till slutet på kvällen. Singlarna kanske har hittat varandra då? Eller som signal för att festen börjar ta slut.... typ sista dansen på krogen. 
    Tror inte att blanda är någon br lösning men det är jag det.

    Vi ska på bröllopsresa men var är inte betämt än...
  • joe2012

    Jag fick ett hemligt paket utanför dörren med pinsamma kläder.... spänd och nervös väntade jag på tjejerna men fick sådan tur var bara göra uppdrag på baksidan.

    Fick sedan byta om till andra utklädnadskläder som inte var lika pinsamma och göra en stadsorientering med mina gamla jobb och skolor som stationer. På  varje punkt fick jag göra uppdrag och svara på frågor om min blivande. Det avslutades med picknick och lekar i Bonnstan.

    Sedan avslutade vi kvällen på Squashhallen med bubbelbad och bastu, catrad mat och utgång på verandan då jag älskr att dansa! 

    Ytterligare förslag till Daniiel är att köra gocart. Finns ju i ursviken.
    Ska kolla upp mer, håller på att styra upp en möhippa själv med =) 

  • joe2012

    Grattis!
    Du var jättefin!

    Nu är det bara två veckor kvar för oss.... Småpill kvar. Idag efter jobbet åker vi till Dalarna för kompisarnas bröllop, inget fixat i helgen men inte lika stressad som för någon vecka sen.

  • joe2012

    I lördags var det dags och det var underbart! 
    Allt flöt på, alla var glada, vädret fint och mannen så stilig. Nu i efterhand när man hunit tänka igenom allt så känns det lite tomt. jag avundas er tjejer som fortfarande har era dagar kvar, ni har så mycket att se fram emot!
    Bilder kommer. =) 

  • joe2012

    Hej Zetterquizt!

    Vad kul att du gillar min klänning!
    Jag har fortfarande kvar den.
    Den är insydd från en fransk storlek 40 (motsvarande 38) till en svensk 36a. Tror den går sprätta upp om man så önskar.
    Är du fortfarande intresserad kan du kontakta mig på min mail:
    elipe890@gmail.com
     

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013