Inlägg från: ElinaAstrom |Visa alla inlägg
  • ElinaAstrom

    Skelleftebröllop 2013

    joe2012
    Har det löst sig med smink och frisyr för er? Jag har bokat smink och naglar på aquaspa och håret ska min kusin som är frisör göra.
  • ElinaAstrom

    Kan du inte kolla med nån frisörutbildning i skeå, kanske John Bauer där min kusin gick, om de kan fråga sina elever om nån kan tänka sig att göra en bruduppsättning bra och billigt? Eller på nån av frisörerna om de har nån lärling som gör uppsättningar billigare? Tack, är väldigt nöjd med min klänning, precis vad jag ville ha billigt :P Hur ser din klänning ut?  

  • ElinaAstrom

    Tack! Som sagt sitter rosetten på en genomskinlig västgrej jag sytt. Har inte bestämt om jag ska ha den på mig eller inte. Klänningen under är "bara" axelbandslös och ganska vanlig...

  • ElinaAstrom

    kanske Nyhamnsgårdens Byggnadsförening Bo Karlsson Tel: 0910 - 52 478 Mobil: 070 - 524 78 04, värt ett försök i alla fall.

  • ElinaAstrom

    Vi ska också använda spotify, under middagen ska vi spela svenska sommarklassiker och efter brudvalsen blir det en blandning av musik från åren vi föddes, vår favoritmusik och populära låtar (typ schlager och annat) alltihop ganska dansvänligt. Till sist kanske några lugnare låtar men vi har ingen sluttid på festen så vi får väl se :) Skelleftetjejen, vi ska vara på Solvik. Man kan se på deras facebooksida under bilder hur det ser ut när det varit dukat för bröllopsfest och vi tror det blir jättefint!   

  • ElinaAstrom

    Blir mer och mer sugen på att ha ett band/nån som sjunger med komp nån timme eller så för att sätta igång dansen. Vad betalar ni som ska ha band på festen för det? 

  • ElinaAstrom

    Vad bra att du hittat en frisör! Min kusin ska göra min frisyr så jag håller verkligen med om att det är bra att känna folk :)

  • ElinaAstrom

    Jag ska göra manikyr med shellac på aqua spa dagen innan bröllopet. Min mamma har gjort acrylnaglar i skeå men jag vet inte var. De är på semester nu så jag kan tyvärr inte fråga heller...

  • ElinaAstrom

    Kan vi inte få se några bilder från ert bröllop majbrud? 
    Jag har tyvärr inga tips på hippaktiviteter i skeå just nu, men om någon månad har jag nog det :) 

  • ElinaAstrom

    LURAD! Jag trodde att möhippan skulle ske i Skellefteå några dagar innan bröllopet, istället flög de ner hit till Göteborg och ordnade den finaste dagen för mig. De som inte kunde vara med skickade presenter och hälsningar. Blev så glad och rörd när jag såg dem att jag började gråta. Tänk vilken tur man har, så fina vänner och ett bröllop att se fram emot! 

  • ElinaAstrom
    joe2012 skrev 2013-06-28 06:16:58 följande:
    Grattis!
    Du var jättefin!

    Nu är det bara två veckor kvar för oss.... Småpill kvar. Idag efter jobbet åker vi till Dalarna för kompisarnas bröllop, inget fixat i helgen men inte lika stressad som för någon vecka sen.
    Vad kul att få gå på bröllop själv utan all press, och kanske få lite inspiration i sista minuten.
    Ungefär 4 veckor kvar för oss...! 
  • ElinaAstrom
    joe2012 skrev 2013-07-18 17:55:36 följande:
    I lördags var det dags och det var underbart! 
    Allt flöt på, alla var glada, vädret fint och mannen så stilig. Nu i efterhand när man hunit tänka igenom allt så känns det lite tomt. jag avundas er tjejer som fortfarande har era dagar kvar, ni har så mycket att se fram emot!
    Bilder kommer. =) 
    Ja! Vill jättegärna se bilder! Så här ser vår dukning ut inför morgondagen :) 

  • ElinaAstrom
    daniiel skrev 2013-07-20 11:10:24 följande:
    Hoppas ni får en fantastisk dag och kväll idag! Njut av varje sekund :) Dukningen ser jättefin ut. Är "vimplarna" i taket gjorda av virkade dukar?
    Japp, dom är gjorda av gamla dukar, mycket jobb men det blev bra :) Nu är bröllopet över och det var helt underbart! Ganska skönt att det är över dock, nu ska vi fokusera på att planera bröllopsresa istället!
Svar på tråden Skelleftebröllop 2013