• mimmi

    Skelleftebröllop 2013

    Åh just ja! Fotograf bokad!!


    Och save-the-date korten trillade in i folks brevlådor i måndags och igår till mångas förtjusning! Rooooligt!


    Vi har ju bara bjudit dem vi verkligen vill ha med, men inser att många faktiskt inte kommer kunna åka så långt! Av ca 60 inbjudna gissar vi på 35-40 gäster, men en del av de vi absolut inte trodde skulle komma har redan hört av sig med "åååh så roligt det ska bli".. Så vi får väl se hur det går! Skrattande

  • mimmi

    Vi har bokat in Ola Westerberg, en ung kille som kanske inte har gjort jättemånga bröllop, men har ett par fina exempel på sin hemsida (och lite fler på facebook) http://olawesterberg.com/


    Han kändes bra i magen på nåt vis och jag har synat hans bilder noga angående ljus, komposition, redigering etc.. Vem som helst kan ju lyckas ta en fin bild, men ett proffs ska ju se både helhet och detaljer. Vi hoppas på honom iallafall! Ska träffas i påsk och känna varandra lite mer på pulsen! Han var dessutom vettig i pris, grundpaket från 4300:- då ingår 1-1,5h foto före eller efter vigsel, träff innan, bild till tidningen (tidningens avgift tillkommer) + ett par framkallade bilder i olika storlekar.


    Sen lägger vi till att vi vill ha ALLA bilder digitalt, foto under vigseln, eventuellt förberedelser en stund och eventuellt färdig fotobok. (även om jag gillar att göra egna fotoböcker själv så kan det vara skönt att få en fin på en gång)


    Jag gissar att vi totalt kanske hamnar på 8-10 000 när vi lägger till alla önskemål!

  • mimmi

    Åh vad härligt majbrud!!!


    Letar änsålänge bara på nätet.. men måste ta mig till grannstan å prova lite känner jag.. Ska nog ringa å kolla om de kan ta emot mig på lördag! Knasigt.. stan jag bor i är större än grannstan, men här finns inga sådana butiker... Iofs bara 30min emellan..

  • mimmi

    Ååååååh vad fin!!!!


    Lite samma banor som jag tänkt! Spets, inte för "fluffig", inget släp, eventuellt keyhole(eller vad det nu heter) i ryggen.. Lite åt detta hållet:


  • mimmi

    Vad roligt majbrud!! Vi har haft enkla silverringar sen jag friade för snart 6 år sedan, men jag har alltid skämtat om att jag oxå ville ha ett frieri! Så på julafton fick jag av sambon ett stort tungt paket.. När jag öppnade var där en gudomligt vacker ring och han gick ner på knä inför båda våra familjer.. :) Så nu har jag en vitguldsring med 9 diamanter på rad. Han vill bara ha en ring, och en enkel sådan så han får en ny till vigseln, den gamla silverringen använde han knappt ändå då den var lite liten... Jag ska få en till ring till vigseln men har inte hittat "den rätta" än. Har iofs inte letat så mkt! :) Klänning ska jag iaf åka å prova imorgon! Håll tummarna för att jag blir klokare av det!

  • mimmi

    Vad tråkigt med magsjukan!! Å ja.. Jag bara grät, det var så totalt oväntat att hitta en ring där i det stora paketet gömt under flera lager bomull!! Och klänningsprovandet gick bra.. Kanske för bra.. I första butiken provade jag säkert 10-12 klänningar och ringade in vilken modell som passar. Precis som jag gissat en lite figurnära sak som går ut innan höften.. En slimmad a-linje helt enkelt! I butik två provade jag först en spetssak med konstiga ärmar som ändå var ok.. Sen tog hon fram KLÄNNINGEN!!! En Alfred Angelo.. Ska kolla sen om jag hittar en bild! Och jag bara dog! Butiksföreståndaren bara gapade å sa wooow!! Men blää jag kan inte lägga 14tusen på en klänning.. Det känns inte bra! :(

  • mimmi

    Här kommer den som en bild oxå! Funkar tydligen bara från datorn.. skumt!


    Usch jag är så hemskans kär i den..


  • mimmi

    Ja, jag vet.. jag är ju sån! Lyckas alltid pricka ut det dyraste vad det än gäller.. å så blir jag kär...


    Champagnesmak kallar vi det för här hemma! Inte en bra egenskap att ha när man renoverar.. :)


    Det satt inte ens en prislapp på klänningen, så borde väl ha anat oråd redan då.. Dessutom var det den nya assistenten som hjälpte mig så hon hade ingen aning..


    Menmen vad är väl en bal på slottet? Hihih, har ju varit lite inne på att i vilket fall beställa nånform av kopia, så det får nog bli så.. Ska läsa lite å se vilka som är bäst! Vilka skulle du rekommendera? Har beställt tygprover från jenjen, gissar att det är i princip samma kvalité hos de flesta?


    Förstår ju att den inte kommer vara som denna drömmen, men är den till 75-80% är jag nöjd! För 14000 vill jag ändå att den ska kunna hämta kaffe åt mig, hålla upp paraplyet samt filma allt som händer runt omkring.. {#emotions_dlg.tongue-out}{#emotions_dlg.tongue-out}

  • mimmi

    Hmnää.. lyckades hitta en tapet till sovrummet, där vi inte behöver prata om vad den kostade per rulle.. Som tur var behövde jag bara två rullar till fondväggen och valde en billigare vit till övriga väggar.. :)

    Smygläser lite i kinatråden!


    Har kikat lite på landy nu, och hittat några som är liknande. Det fanns ju Pronovias kopior oxå och dem är ju sååå fina! Jag försöker se det som att jag har hittat min modell/siluett, och då var ju provningen inte bortkastad iallafall!

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013