• PiaB
    Äldre 20 Nov 15:05
    4091 visningar
    25 svar
    25
    4091

    Förvirrad.....

    Det här har inget med TS problem att göra. Men om man inte vill att telefonförsäljare ringer kan man ansluta sig till nixtelefoni. Om man googlar på det så hittar man rätt direkt. Det är gratis och gör att försäljare inte ringer. Bara myndigheter och ställen där man är/har varit kund. När jag hade hemtelefon hade jag nix och det ringde aldrig någon.


     


    Tyvärr funkar det inte på mobiler men det har jag löst med en app som heter Vemringer. Då ser man vem som ringer, det står te.x. telefonförsäljare, och då är det bara att låta bli att svara om det är jobbigt att säga nej tack jag är inte intresserad.


     


    Ett mail är det ju bara att ignorera, skulle aldrig slösa energi på att hetsa upp mig över det, men så är jag också en kolugn person som nästan ingenting retar


     


    Och som sagt, man är hur lätt som helst att hitta för någon som vill.


  • PiaB
    Äldre 20 Nov 15:32
    #13

    maxmamma, jag kunde inte låta bli... Jag googlade på maxmamma och hittade direkt en länk till din presentation på en annan bröllopssida. Där finns din mailadress så det är inte konstigt att du fått ett mail från en bröllopsfotograf. De kanske har gjort ett massutskick till alla medlemmar där Menar inte att det är rätt av dem men det är nog så det gått till.


     


    Och jag håller absolut med att det är löjligt som företagare att jaga kunder såhär. Jag skulle inte få lust att anlita dem. Lika lite som jag blev intresserad av de desperata killarna när jag var med på en dejtingsida.


  • PiaB
    Äldre 20 Nov 15:43
    #17

    Läs mitt inlägg ovanför så ser du en möjlig väg...


Svar på tråden Förvirrad.....