• snowstars

    Gåvor till gästerna?

    Jag skulle hellre få en chokladpralin än ett armband. Även om armbandet säkert är jättefint så använder jag aldrig armband och pärlor är definitivt inte min stil. Tycker dock att det är jättefint på andra. Tror inte min blivande hade vetat vad han skulle göra med näsduken heller, även om jag tycker det är en fin tanke


     


    Så jag skulle satsa på praliner eller något liknande om jag var du.

  • snowstars

    Du kan ju ändå ge något hemgjort om du vill :) Kan ju vara hemgjorda praliner/annat godis/saft/marmelad/sylt eller nåt helt annat. Nåt ätbart tror jag är uppskattat eftersom alla människor måste äta :P Så då är det lättare att hitta något som passar alla. När det gäller till exempel armband har ju väldigt många olika stil så därför kan det vara svårt att hitta något som alla gillar.


     


    Även om jag skulle ta hem armbandet (om du nu skulle vilja ha såna som gästgåvor) skulle det bara bli liggande i en låda hemma hos mig, och det är väl inte det som är din tanke med presenten?


     


    Samtidigt ska du ju självklart ge något som du själv vill ge bort. Och bara för att vi här på BT inte använder armband betyder ju inte det att dina gäster inte gör det :P

  • snowstars

    Apropå M&Ms.. Kan man beställa det till Sverige nu? För jag vet att det varit uppe på BT förut men att företaget inte skickar till Sverige.

Svar på tråden Gåvor till gästerna?