• Sofiiiz

    Gåvor till gästerna?

    Vi beställer specialbeställd choklad med våra initialer på en av pralinerna. Vi har beställt en ask med 4 praliner i för 88 kr ink moms. Sen var de olika priser beroende på hur många praliner man valde, och vilken fyllning i chokladen man ville ha. Jättebra service och enkel att ha mail/telefonkontakt med :)

    Till barnen så har de gjort efter vår förfrågan små chokladhjärtan i olika färger och smaker i en liten påse. 45 kr påsen.

    Prima Pralin - www.primapralin.se/

    De ska även leverera hem till oss i Upplands väsby då de ändå skulle ha leverans till Stockholm. :)

  • Sofiiiz
    Lina2126 skrev 2012-11-19 14:32:32 följande:
    Tack fört tipset! Men ouch, det blir dyrt med 88 kr per pralinask...hmm..kollade du runt med flera, var det ung samma pris överallt?
    Vi tyckte inte det var dyrt för 4 handgjorda praliner i en ask o lock med ett sidenband virat runt, fri frakt hem till oss.
    De blir ju ca 22 kr per pralin - med smakerna, hallon, hjortron, mörk choklad, nougat. (hjortron som är den dyraste pralinen)
    De ska ju också sitta och spritsa på våra initialer för hand, så det är ju en hel del jobb som ligger bakom beställningen :)

    Man behöver ju inte ta dyra praliner heller om man inte vill, och så kan man ta bara 2 praliner om man hellre vill det. Eller 1 pralin men vackert inslagen?

    De kanske är billigare att köpa in armband och snusnäsduk? Men behövs ju tid att hålla på med att brodera på de också om du skulle välja de. Man får väga för och emot hela tiden, som nån skrev innan här att de skulle strunta i gåva men köpa tilltugg istället. Lite så de blir för oss med, men de får välja att äta chokladen när de känner för det.
  • Sofiiiz

    Vi tänkte inte ge nån gåva från början heller, men när en pralin till kaffet skulle kosta 65 kr/personen så tyckte vi att det var mycket roligare att köpa en hel ask med praliner som blev mer personlig.

    Och eftersom restaurangen inte tillåter att vi ställer ätbart vid bordet, så kommer våra askar att ligga på hotellrummet gästerna bor i liggandes på kudden när de anländer :)

Svar på tråden Gåvor till gästerna?