Inlägg från: AugustiVegas |Visa alla inlägg
  • AugustiVegas

    Bröllop utomlands

    Jag och min sambo ska gifta oss i Las Vegas den 2 augusti (på hans 30års dag!). Anledningen till resan (Los Angeles i 9 dagar och Vegas i 4) var för att vi skulle fira min sambo, istället för en stor fest lägger han hellre pengarna på en minnesvärd resa.
    Nån månad efter att vi bokat resan kom jag på att det skulle vara rätt roligt att gifta sig i Vegas, och han höll med! *phu!* ;)
    Vi är inte ens förlovade "offentligt" och det är ingen förutom vi som vet något, så det är lite hemligt kan man säga. Kommer bli en överraskning för familj o vänner kan man lugnt säga ;) Men efter 8 år tillsammans kände vi att det var dags.

    Och allt är klart. Hindersprövning på engelska är skaffat, och själva Marriage License skaffar man där i Vegas innan själva vigseln. Har bokat tid o plats på Little White Wedding Chapel.
    Och appropå vigseln, det kommer bli en drive thru-vigsel :D haha, och det känns faktiskt så rätt!  Det kommer gå snabbt och smidigt men vi kommer ha så roligt och det kommer verkligen bli ett minne för livet!
    Ringarna är skaffade och klänningen är beställd. Blev en enkel, fin, vit klänning som jag kan använda fler gånger.
    Längtar som en tok!



  • AugustiVegas

    Varför var inte eran vigsel laglig? Finns det "låssas"-vigslar där i Vegas åxå? Iofs, finns ju allt möjligt där.. Ja, jag längtar verkligen!! Ska bli grymt kul! Snacka om upplevelse alltså!

Svar på tråden Bröllop utomlands