Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Billigt men fint bröllopsresemål

    Vi åkte till Italien, till en liten by som heter Montisi och ligger i Toscana.

    Vi hittade vår resa via www.tematoscana.se/ och det finns i flera olika prisklasser och ställen man kan bo (har för mig att man kunde sortera rätt bra också på sidan, men det är så länge sen vi bokade nu att jag kanske minns fel).
    Det som är billigt för mig kanske är en lyxresa för dig eller så är mitt billiga, rena rama budgetvarianten för dig... Så det är ju svårt att säga.
    Men jag kan verkligen rekommendera det här reseföretaget i alla fall. Du bokar resan själv och så hjälper dom dig med boende, antingen veckovis på samma ställe, eller om ni vill ta en bilresa och se mer av Italien så kan dom fixa boende på flera olika orter/ vingårdar till er.
    Tjejerna var jättesmidiga i mailkonversation också. Så när det körde ihop sig för oss så kunde dom ge oss bra och personlig service.

    Sen att vår resa blev en total katastrof är inte deras fel  Tungan ute
    Jag åkte på halsfluss + öroninflammation veckan innan avresa. Fick penicillin och läkarna gav klartecken till att resa. Men jag spräckte en trumhinna när vi landade i italien, fick hög feber och vi var tvugna att avbryta och åka hem efter bara 2 nätter på plats...

Svar på tråden Billigt men fint bröllopsresemål