Inlägg från: Stefan och Caroline |Visa alla inlägg
  • Stefan och Caroline

    Skaffa inte barn för uppmärksamhetens skull !!

    Det är upp till var och en när man vill skaffa barn eller rättare sagt OM man vill skaffa barn . Sedan finns det nyfikna människor som gärna vill bli uppdaterade . Men förstår att inte alla gillar denna uppmärksamheten och kan tycka den rent av är jobbig !

    Sedan måste jag ju bara säga att hur jädra dum i huvudet är man om man skaffar barn för att det är "mode", "inte har något annat att göra" och "för att få uppmärksamhet" !
    Ja menar ett barn är ingen leksak, det är en levande människa !

  • Stefan och Caroline
    Anonym (Irriterad) skrev 2012-11-08 19:36:34 följande:
    PRECIS ! det är min poäng, men tyvärr är det många jag sett, hört och känner som gör detta enligt mig "idiotiska" besluten. 
    Ja jag vet . Tyvärr är ju sanningen så att många gör det pga av dessa skälen, MEN de har nog inte alla hästar hemma ! 

    Jag var 18 år när jag blev gravid och jag visste att det var ett 24 timmars jobb att ta hand om ett barn, men jag visste inte hur jobbigt det kunde vara innan jag blev mamma . Så när jag hör "unga" säga "ååh ja vill också ha en liten bebis, de är ju sååå sööta....." Och för den anledningen skaffa barn då blir jag lite smått irriterad eftersom man kan väl för fasiken inte skaffa ett barn för att de är söta ?! Mina åsikter iaf :) 
  • Stefan och Caroline
    Alyllyra skrev 2012-11-09 09:56:39 följande:
    I övrigt så är det väl hela poängen att om man visste redan innan första barnet hur jobbigt det kommer att vara så skulle ju ingen skaffa barn. Anledningen till att vi tycker att "barn är såååå söta" är väl att vi ska föra släktet vidare och föröka oss. Och det skulle aldrig gå om alla unga tjejer visste vilket helvete som kan vänta.
     Vet inte om det var mig du citerade med "barn är såååå söta", men om det var det så var det ju inte riktigt så jag menade . Jag menade att de vänner jag hade som ville skaffa barn för att de var så söta och så mysiga inte fattade att det var mer bakom sötheten ! Barn är jättesöta, men de kan också vara riktigt jobbiga . Så jag menar att man kan inte skaffa ett barn till världen för att de är söta, man måste vara redo, vilja det och fatta att ett barn innebär ett 24 h ansvar !

    Jag skaffade ju inte barn för att jag tyckte de var söta, jag skaffade för jag alltid velat ha barn och var redo :) 
  • Stefan och Caroline
    Alyllyra skrev 2012-11-09 10:21:13 följande:
    Nej, det var inte riktat direkt till dig utan bara en observation. Sorry om det råkade bli ett direkt citat av vad du skrev Solig, det var inte meningen.
    Tog inte illa upp :) Ville bara isåfall skriva vad jag menade :)
Svar på tråden Skaffa inte barn för uppmärksamhetens skull !!