Inlägg från: Millan77 |Visa alla inlägg
  • Millan77

    Februari 2013 - någon mer?

    Här är en till som gifter sig i februari, fast på Jamaica. Den 20/2.


    Jag ska försöka hitta sladden så jag kan få in bilderna från telefonen till datorn, så får ni se min halvkorta klänning.


    Jag älskar den verkligen.


    En fråga till er alla. Hade ni tänkt att hålla på ett tag innan bröllopet?


    Jag vet inte om jag skulle klara det

  • Millan77

    Hahaha.


    Jag missade visst ett ord. Frågan var om ni ska hålla på er?


    Alltså om ni kommer ha sex som vanligt eller avstå ett tag innan. Själv tror jag inte jag kan hålla på mig.


    Jag e jättenervös, men det har väl lite med resan avv göra oxå.


    Har idag varit o färgat o klippt mig, har alltid haft mörkrött hår men försökt färga det ljusare själv utan framsteg, så nu e jag blond med små stänk av mörkt i.


    På lördag ska jag iväg o hitta sexiga underkläder till bröllopet. sambon ska iväg på sin svensexa o jag har bjudit hit en kompis som ska hjälpa mig med underkläders jakten o sen ska vi ha mys o vin på kvällen.


    Min ring e dessutom klar o jag fick en förhands titt på den, den e helt underbar.


    Detta ska oxå hämtas på lördag plus mannens morgongåva.


    Åhhh vad jag längtar just nu.


     

  • Millan77

    hehe har faktiskt inte tänkt på saken.. ;) Blir nog som vanligt skulle jag tro :)
    Låter super att allt börjar falla på plats :)
    Vad blir det för morgongåva?? Har inte bestämt vad jag ska ordna.. :/


    Jag har köpt ett par manchetter (stavning?) där det står våra namn på. Hoppas han blir nöjd med dom.


    Nu e han iväg på sin svensexa o roar sig;)

  • Millan77

    Förhoppningsvis ska vi åka o kolla på skor till mannen imorgon, vår lille son e sjuk med feber o ont i halsen (halsen tror vi bara)


    Nu e det bara 12 dagar kvar tills vi åker iväg, 19 dagar till vigseln. Jag e jättenervös


    Har funderat lite på om man typ dansar vals när man gifter sig utomlands. Och om dom spelar den vanliga bröllopsmarschen när man går in. Men jag får ju en bröllopskordinator när vi kommer fram så det ordnar sig säkert på plats.

  • Millan77

    Nu har vi kommit hem från våran resa.


    En undebar resa med både extremt myckeet glädje o en del bakslag.


    Det började dagen innan vi reste så fick jag inflensan o låg med feber o hosta, febern satt i hela dom 22 timmarna det tog att åka till Jamaica. Dagen efter fick M2B oxå feber o hosta o på 3 dagen gick vi till läkaren o hade fått LUNGINFLAMMATION...


    Efter medicin blev vi iaf bra. Hostan e ff kvar men det e visst många som har den länge.


    Bröllopsdagen började med en frukost o sen fick jag gå till spaavd o fortsätta med mina naglar. Dom blev jättevackra o sen fick jag lite ledigt ett par timmar innan det var dax för håret o makeup att fixas. Jag var super nöjd med allt.


    Kl 16 var det dax för vigseln o det var strålande sol (jättevarmt) Vi var jättenervösa över att säga allt på engelska men det gick jättebra. Allt var så fint o min man var så strålande vacker.


    edan fick vi gå genom hela hotellomr för att komma till den delen där vi skulle äta tårta o dricka skumpa o dansa. Sedan var det iväg för en tur i en drotska där vi fick mer skumpa. (Här började jag känna av att man inte ätit så mycket pga nerverna) Fotografen var väldigt snäll o froffsig o tog bilder hela tiden.


    sedan var det mer fotografering i solnerdgången på stranden o det var så vackert.


    Våran middag dukades upp på stranden där vi åt på kvällen o drack mer skumpa. kort togs hela tiden o vi var så lyckliga. ( är ff iof)


    Kvällen avslutades helt perfekt.


    Efter 3 flaskor skumpa somnade vi lyckliga o utmattade.


    Personalen på hotellet var jättevänliga på Jamaica. o mina farhågor för att det var mycket barn där besannades men det störde mig inte så som jag trodde att det skulle. Jag kunde lägga undan "mamma" känslorna. Jag behövde inte ha koll på att det var barn utan sina föräldrar som badade o sånt.


    Sedan hade vi lite otur när vi skulle åka hem. Vi var det sista planet som skulle lämna Jamaica den kvällen o personalen på marken tog så lång tid på sig att vi inte fick starta. Jag var helt förstörd då jag bara ville hem o få träffa mina barn. Men efter ett tag fick alla passagerare rum på olika hotell o vi hamnade 15 min ffrån flygplatsen på ett jättefint ställe. fick sova 4 timmar o sen upp för en snabb frukost efter som vi hört att vi skulle bli hämtade redan kl 8. Bussen kom dock kl 09:30. Planet hem gick 13:30 o vi landade säkert i Frankfurt lokaltid kl 6. 7:15 gick planet hem till Göteborg o vi fick plats på det.


    Extremt trötta kom vi hem till vår lille son som längtat efter oss likamycket som vi längtat efter honom. Efter några timmar var det dax att träffa stora dottern o gå på utvsamtal. Sedan iväg o hämta mellanpojken.Som vi läntat efter alla barn. Extremt trötta somnade vi sent.


    Vi fick reda på att våra familjer hade bokat en fin middag åt oss alla men eftersom vi blev försenade fick den ställas in. Nu har mannens föräldrar åkt till Spanien en månad så vi får ta den när dom kommer hem.

Svar på tråden Februari 2013 - någon mer?