• karamell

    Före och efter BILDER- på kinaklänningar

    Jag beställde min från Landybridal, den kostade ca.2000 inkl. 300kr tullavigft.


    Jag blev väldigt nöjd, den behövdes sy in lite vid midjan bara, men nu när det är klart sitter den jättebra.


    Kvalitén var jag mkt nöjd med, färgen mkt nöjd, perfekt längd. Beställde den med snörning i ryggen istället för knappar, det gick jättebra. Snitt betyg 8/10.



     


     


     


     

  • karamell
    Juli2013 skrev 2013-04-08 23:19:21 följande:
    Karamell: din klänning är superfin! Hade jag kunnat lita på att resultatet blev så bra hade jag lätt beställt från Kina, och jag var nära att göra det men fegade ur, jag är ett kontrollfreak (drömmer liksom mardrömmar på nätterna om att något går fel, hehe ) och jag vågade hela enkelt inte. Har tyvärr sett alldeles för många kinaklänningar som jag personligen inte alls har tyckt blivit bra.... Min din är superfin!! grattis till ett kap! :)
    Juli2013: Tack så mycket! Jag är exakt likadan, drömmer mardrömmar om att något går fel, typ att alla väntar på mig i kyrkan och jag har inte min klänning på, eller någonstans i närheten osv..

    Jag tog risken till slut efter mycket fundering,  med tanke på att den var så mkt billigare än i butik, den jag gillade i butiken kostade 12,000, och kinaklänningen 2000. Så jag såg det som en risk, men som ev kunde spara oss 10,000, och hade jag inte varit nöjd med kinaklänningen så hade jag fått köpa den dyra trotts allt och gå back 2000.

    Har du köpt din klänning ännu? Hur vill du att din ska se ut?
  • karamell
    Juli2013 skrev 2013-04-10 07:59:25 följande:
    Karamell: Jag tycker din ser superfin ut, ser ut som en butiksklänning :) jag var nära att köpa en liknande i butik men till slut blev det en helt annan, en pronovias Urdaniz www.pronovias.us/wedding-dresses-2013/fashion...
    Den blev lite dyr och jag har lite magont över det men jag hoppas kunna sälja den sen.. :)
    Juli2013:
    Åh tack, vad glad jag blir. (tänker alltid, undrar om det syns att det är kinaklänning osv) så det är jätteskönt med den bekräftelsen. WOW! Din klänning var riktigt fin! Pronovias har verkligen helt underbara klänningar, men de brukar tyvärr vara dyra. Får jag fråga vad du fick betala?
    Förstår att det svider men det viktigaste är att du är nöjd och känner dig ditt vackraste du i den klänningen.
    Bröllopet blir ett minne för livet, och bröllopsbilderna kommer förmodligen pryda era väggar livet ut, och varje gång du ser klänningen kommer du känna dig nöjd och inte ångra ditt köp.
    Har du någon bild på klänningen på dig?
     
  • karamell
    Juli2013 skrev 2013-04-10 13:17:05 följande:
    Karamell: åh vad snällt sagt, nu känns det redan lite bättre :) ska försöka tänka så! jag tycker också många andra "kinaklänningar" här i tråden är jättefina, men fastnade för din eftersom jag provat nästan exakt likadan i butik, och tycker inte man ser någon skillnad!
    Jag har tyvärr ingen bild då man inte fick fota i butiken! Men lägger nog upp en bild när jag fått klänningen, det var tre månaders leveranstid! Lägger nog upp den i en annan tråd dock, så jag inte kapar den här tråden :)
    Jag betalade 13900, så det var dyyrt, det var dock min blivande som övertalade mig om att jag skulle köpa den, jag tyckte själv det var för mycket för en köänning, men han har tjänat lite extra pengar genom utlandstjänster och annat så han var villig att betala :)
    Juli2013: =)
    3900 är mycket pengar, men då har du helt klart hittat rätt karl i alla fall :)
    Det var samma min kille sa att jag skulle köpa den dyra om jag ville först, men jag hade samtidigt hittat en väldigt dyr ring som jag ville ha (trotts att vi redan hade köpt en ring) så jag kände att det var värt ett försök att spara in på något.
    Spännande att vänta på klänningen, ser fram emot att se hur den ser ut live. Vilket datum gifter ni er?
    Vi kör 20e Juli 2013 
  • karamell

    Mimmi: Din klänning är jättefin tycker jag!
    Vilken skillnad det blev med underkjolen, det var samma för mig där. Ryggen är jättefin, föredrar också snörning =) 

Svar på tråden Före och efter BILDER- på kinaklänningar