Inlägg från: Anonym (var försiktig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (var försiktig)

    Efter förlossningen, hur ser du ut?...

    Jag blir förvånad över hur vårdslösa vissa är mot sina kroppar. Att ha sex bara några dagar efter en förlossning är aldrig bra, tänk att ni precis fött ut en människa ur ert underliv, även om ni kanske mår bra och känner er hela så är infektionsrisken ENORM precis efter en förlossning.
    Jag råkade ut för livmorderinflammation efter båda mina barn och låg inne i över en vecka med varje. Detta är något som vissa kvinnor "bara får" fastän man följt alla råd. När ni åker in med ambulans och ert liv hänger på en tråd så tror jag inte ni känner er så nöjda med att ni haft sex redan. Just sayin...

    Hur man ser ut där nere är väldigt individuellt, oavsett så ser man aldrig precis likadan ut som innan. Något som inte framgår är att framfall kan uppstå precis när som efter en förlossning, även år senare. Man måste vara mån om sin kropp och vårda den. Knipövningar är viktigt, lyssna på din kropp, och inga tunga lyft. Även knipa när man nyser/hostar osv. Inga löprundor minst 6 mån efter en förlossning.

    Lycka till!

Svar på tråden Efter förlossningen, hur ser du ut?...