Inlägg från: Krila |Visa alla inlägg
  • Krila

    Hur träffades ni?

    Satt en kväll och kollade på en dejtingsida på nätet. Hade komtakt med ett par st därifrån men det va ingen jag var sådär jätteintresserad av att träffa. 

    Sökte på killar i mitt närområde och fick upp bland annat en träff på en kille som hade en mystisk bild och inte så mycket information om sig själv. Då jag har barn sedan tidigare förhållande så letade jag efter någon som åxå hade barn. Det hade den här killen så jag skrev bara nått kort meddelande till honom. Fick svar nån dag senare och sen pratade vi hela kvällarna på msn om allt mellan himmel och jord.

    Efter drygt en månad av msn-kontakt bestämde vi oss för att träffas. Vi började med att åka till ett mysigt ställe och ta en cider/öl, sedan fortsatte vi hem till honom där vi pratade hela natten. kl 8 på morgonen gick jag hem (vi bodde bara ett par minuter från varandra).

    Sedan den dagen var det vi. Efter en månad flyttade vi ihop, förlovade oss efter ett år. I mars har vi varit tillsammans i 2 år, och i april kommer vårat första gemensamma barn=)

    I sommar gifter vi oss <3 

Svar på tråden Hur träffades ni?