Inlägg från: Mimmi78 |Visa alla inlägg
  • Mimmi78

    Skånebrudar 2013

    Härlig inställning, viXan! Ska du till Sernys och prova? Jag fick jättebra bemötande där!

    Här har ni en annan Skånebrud! Vi gifter oss den 14 september i Helsingborg.

    Tror nog att jag har ganska bra koll på läget, men man kommer ju hela tiden på fler saker som ska fixas. Våra inbjudningskort blev försenade, vi har nästan precis skickat ut dom, men vi var som tur var ute med "save the date" i god tid. Mitt huvudbry just nu är vad jag ska ha för frisyr och var jag hittar ett par snygga örhängen i vintagestil. Någon som har idéer var jag kan leta? Framförallt frisyrer, googlar man tycker jag att man får upp samma bilder hela tiden.

  • Mimmi78
    viXan skrev 2013-06-29 01:23:30 följande:

    Nej jag hittade faktiskt min klänning i Malmö i tisdags...OCH på rean... kan det bli bättre hihi
    Den blivande mannen kommer nog dock att kolla på Serny´s :)


    Får du samma bilder om du googlar på "bröllopsuppsättningar bilder"?


    Jag brukar googla runt på allt möjligt o när jag hittar nån snygg frissa så sparar jag bilden i ett speciellt dokument med bara bilder på frisyrer som jag sen ska visa frissan så får hon se vad som e möjligt/ vad jag passar i :)


    Vi har inte beställt tårta eller mat än... det står härnäst på min "to-do-list"


    Jag tänkte sätta mig o kolla smycken på nätet nu (tror jag vill ha strass). De har ju även smycken på kinasidorna som många beställer klänningar från... Så jag ska nog kolla in vad de har att erbjuda :)


    Blir ni många gäster Mimmi78?


     


     


    Ah, smart att vänta tills rean!

    Jag googlar lite olika ord, men tycker mest att jag får upp samma bilder hela tiden... just frisyren tycker jag är jättesvårt. Det är väl bara att fortsätta!

    Det är svårt att beräkna antal gäster då brudgummen är från England och vi inte vet hur många som har möjlighet att komma över. Men vi blir nog en 80 st i alla fall! Hur många har ni bjudit?
Svar på tråden Skånebrudar 2013