Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Skånebrudar 2013

    HelenaFredrik: Har ni varit och tittat på Fredshögs Herrgård? Tycker ladan ser urmysig ut. Vet du hur många man kunde duka till och om det fanns något ställe att ha liveband?Jag skulle verkligen behöva tips på bra ställen i Helsingborg med omnejd där man kan ha en borgelig cermoni! Inomhus eller ännu hellre ett ställe där man kan vara utomhus om det är fint väder men inomhus vid kasst väder.

  • a ring on my finger

    Tack, för bilder och info om Fredshög. Verkar jättefint.Vi kommer ha värt bröllop nästa sommar istället så då finns det kanske chans att få en ledig tid.För att förnkla för alla gäster hade vi tänk vara i centrala Helsingborg men ju mer jag tänker på det ju mer fel känns det för jag är mer inne på det lite lantliga-stuket i en lada. Och eftersom vi har familjer och vänner i Helsingborg/lLandskrona så blir detta lite mitt emellan och vi kan isf hyra en buss till gästerna.Ska ringa och be om en tid vi kan åka dit och kika.       

  • a ring on my finger

    Vi skulle kollat på Fredshög i går men fick ställa in pga sjukdom. Hade tänkt om och funderat på att ha ceremonin på Citadellet i Landskrona och festen på H55 i Helsingborg. Men det kostar 5000:- för att bara ha ceremonin på slottet. Tyckte det var lite saftigt faktiskt för något som bara varar kanske 30minuter.Någon som har tips på ett fint ställe att ha ceremonin (helsingborg/landskrona med omnejd)? Vi kommer gifta oss i augusti/september så om det är fint väder är utomhus klart fint men jag vågar inte lita på svenska sommaren.

  • a ring on my finger

    Vi var och tittade på H55 i Helsingborg i går och det kändes väldigt rätt! Tyvärr finns där inget porslin och riktigt kök (som te.x Jacob Hansens hus) men superbra är att man får ha lokalen fredag-söndag.Nu ska vi bara bestämma ett datum också så att vi kan boka. OCh så behöver vi hitta plats för vigsel.  

Svar på tråden Skånebrudar 2013