Inlägg från: Lakinna |Visa alla inlägg
  • Lakinna

    Skånebrudar 2013

    Hej,


    Jag hoppar också in i denna tråd! Ska gifta mig i Augusti nästa år i Malmö.


    Har inte gjort så mycket som ni andra än, men bokat lokal och musik (kyrkan fick man inte boka innan årsskiftet) och mest funderat/googlat en massa på allt annat (gästlista, klänning, std, inbjudningskort, blogg, dekorationer, blommor, frisyrer, ringar) så jag känner mig menalt förberedd på allt även om jag inte gjort så mycket av det än.
    Har tillfrågat bestman, tärnor och toast master.


    Både jag och m2b har haft mycket på jobb under hösten men nu börjar det lugna ner sig så att man kan sätta igång med lite mer *längtar*. Tänkte att jag ska gå och klippa mig snart för att "testa" den frisör jag tänkt använda. Aldrig varit hos henne innan men min kompis använde henne när hon skulle gifta sig och jag satt med bredvid och tyckte att hon verkade väldigt bra, duktig och framförallt en härlig personlighet.


    Nu ska jag försöka boka in en datum med mina tärnor att prova klänning!!!

  • Lakinna
    thomazine skrev 2012-11-02 07:34:15 följande:

     


    Idag ska jag prova brudklänning! Fick tips om Södra i Malmö på Gustav som har någon form av rea. Bäst att undersöka saken ju


    Åh då kanske man ska kolla in den affären snarast :) Tack för tipset.


     


    Har inte tagit mig i kragen än och bokat frisörtid men hör av mig så fort jag varit där.


     


    Kul att det är så många skånebrudar som hittat hit så att man kan få tips av varandra

  • Lakinna
    Flixon skrev 2013-02-08 12:18:44 följande:
    Hehe, min blivande man drömde att vi gifte oss på distans, han hade gett mig en fullmakt att säga ja åt honom eftersom han inte kunde vara med på bröllopet! Han drömmer mer om bröllopet än vad jag gör, men visst har jag hunnit drömma att vi skulle gifta oss "imorgon" och glömt att ordna mat, glömt att prata med vår vän som ska fota etc... Inte helt kul att vakna och vara tokstressad!
    Hahaha på distans
  • Lakinna

    Jag skulle behöva hjälp och undrar om någon känner till en bra sömmerska i Malmöområdet för att sy in en klänning som är för stor. Vet inte alls var jag ska vända mig, är ju inte det enklaste att sy in en bröllopsklänning tänker jag....

    Klänningen har ett korsettliv med snörning baktill. Vad kan det kosta att sy in tror ni?

  • Lakinna
    HelenaFredrik skrev 2013-02-11 11:02:46 följande:
    Här har vi suttit med Save the Date korten hela helgen. Designen är klar, nästan iaf så nu ska de bara printas. Tanken är att skicka dem så att de kommer fram på Alla Hjärtans.

    Var och kollade på Ellinge Slott i lördags och blev faktiskt lite besviken, hade verkligen sett ossa ha festen där. Slottet är superfint, härligt med övernattningsrum till de närmaste och vi kunde ha brunchen i världens mysigaste källare dagen därpå. Festlokalen (gammalt stall) låg superfint, hela stället ligge väldigt fint förresten, där var fullutrustad restaurangkök och hela kittet. Men.. festlokalen i sig själv hade betonggolv och såg oerhört kal ut. Jag blev så grymt besviken när jag såg detta för i övrigt var det en dröm. Nu var där dessutom iordninggjort för ett bröllop som skulle hållas samma dag så man fick ett litet hum om hur det ser ut vid fest. Hade där varit ett trägolv och stora gardiner vid sidan av fönstren så hade jag varit såld.

    Så oerhört tråkigt :'( Hela denna veckan kommer gå till mer lokalpåseende så jag hoppas att vi har hittat "vår" lokal innan veckan är slut.
    Jag var på ett bröllop på Ellinge slott förra året och tyckte att där var jättefint, tänkte inte på att det skulle vara kalt...
Svar på tråden Skånebrudar 2013