Inlägg från: Alvstina |Visa alla inlägg
  • Alvstina

    Skånebrudar 2013

    Appro på drömmar så hade jag en dröm för några veckor sedan:

    Först när jag stod i kyrkan kom jag på att jag glömt fixa brudbukett, så en av mina systrar sprang ut och plockade ogräs i vägrenen till mig. När kantorn sedan började spela, var det ett musikstycke jag inte alls kände igen och då kom jag på att vi glömt bort att bestämma musiken i kyrkan. Väl under vigseln så glömde prästen bort löftena, så när vi gick ut var vi de facto inte ens gifta... 

    Är nog nervös att glömma något, men ibland känns det som mycket att ha i huvudet. 

  • Alvstina
    Tuvestam skrev 2013-02-06 18:01:45 följande:
    Nej, vad tråkigt med blivande svärmor. En sån sak kan ju påverka så himla mycket. Kan du inte be din man att försöka prata med henne?
  • Alvstina
    Tuvestam
    Nu känner jag inge av er, men jag blir så otroligt besviken över att en mamma inte kan glädjas över ett sånt fantastiskt besked att hennes son ska gifta sig. Vad är det som ska smältas egentligen!? Jisses, om man har dehär problemen så tycker jag att hon kunde hålla dem för sig själv och i alla fall visa en acceptans och respekt för både dig och din sambo.. Dethär är ändå ER dag och det är ERT liv och om hon inte vill vara delaktig så är det tyvärr hennes problem. Det verkar som att du har gjort allt du kunnat och försökt vara öppen mot henne, men bara fått kalla handen tillbaka.. försök så mycket du orkar men om det ändå inte går så... det finns en risk att du måste släppa, om det tar för mycket av din energi.
  • Alvstina
    Tuvestam Själv har jag och sambon varit tillsammans i 2 ½ år när bröllopet äger rum.. Nu är jag iofs över 30 och ogift så det är väl inte så mycket att vänta på längre haha! Ah, det ekonomiska ska väl inte hon behöva bry sig om, så länge hon inte tänkte bidra själv ekonomiskt. Förstår om du lite sörjer att ni inte har någon bra kontakt, men det finns så många bra människor i världen som du kan lägga din energi på.. fokusera på dem :)
Svar på tråden Skånebrudar 2013