Inlägg från: MissFannie |Visa alla inlägg
  • MissFannie

    Skånebrudar 2013

    Då hoppar jag också in i tråden! Bröllop är tänkt att äga rum den 24 augusti utanför Helsingborg :D men innan dess är det massa härlig planering på gång! Och som många här skriver börjar mina nära få sår i öronen så perfekt att hitta denna tråden!

    Har också funderat på bröllopsmässan, dock börjar jag redan få en rätt så klar bild över en hel del med bröllopet så vet inte om det bara gör att man får fler idéer och vill lägga ännu mer pengar på bröllopet om man går på mässan :P men lite sugna är vi allt!

    och vad gäller barnfrågan så kommer vi ha barnfritt bröllop men sen har vi inga barn själva så det kändes mest naturligt för oss :)

  • MissFannie

    Kakan 81: vi ska också ha bröllopsfesten på rosenlundsgård! :) får jag fråga hur ni tänker göra med dukar till borden? har svårt att hitta ett bra budget alternativ :S

  • MissFannie

    Jag hittade billiga dukar på ebay.se men sen tog de slut på lagret :/ så vet inte riktigt hur vi ska göra nu.. kanske får bli att hyra ändå :S ska kolla med cateringbolaget vad deras priser ligger på så får vi se :)

  • MissFannie

    Ah det kanske vi får kika på i så fall, tack för tipset! :) Oj, maj är inte långt bort! vad roligt :D det är nog inga problem med vädret, brukar ju vara en liten värmebölja då så :D
    hur ska ni dekorera lokalen? vad kul med en brud till som ska vara på gården!! :)

  • MissFannie

    Kakan 81 - vi tog kontakt med cateringfirman SMAK som vi förmodligen kommer beställa vår mat ifrån och de hyr ut dukar för 40kr exl moms, så vi kommer nog köra på det tror jag.. :)

Svar på tråden Skånebrudar 2013