Inlägg från: Kroatien2013 |Visa alla inlägg
  • Kroatien2013

    Skånebrudar 2013

    Hej, gifter mig i slutet av juni, utomlands med ett tjugotal gäster. har inte kommit så långt än, antingen ska vi organisera allt själv (lite omständig) eller boka totalarrangemang på ngt hotell etc, så läget just nu är att jag har mailat x antal hotell och bröllopskordinatorer för att få lite prisuppgifter. Klänning har jag sett ut en kinaklänning som är lite kortare och passar vid en litn vigsel, men man vet ju inte hur kvaliten är... Vill helst inte beställa än heller eftersom jag håller på att gå ner i vikt...men är lite rädd att den ska försvinna. Bor iaf utanför Lund i vanliga fall. Alla här verkar ha kommit väldigt långt oxå, blir nästan lite stressad;)

  • Kroatien2013

    Ngn som vet vad det kostar att ändra en klänning som man beställt efter mått fr Kina av en sömmesrka i Skåne?

  • Kroatien2013
    thomazine skrev 2012-11-07 22:39:01 följande:
    Kroatien 2013 - bor du i närheten av Lund? Kan höra med våra vänner som har ett skrädderi i Lund vad de tar :)
    Ja, bor nära Lund. har inte beställt klänningen än, men eftersom jag tror jag kommer gå ner mer i vikt utgår jag från att jag kommer behöva sy in den innan sommaren så vill mest ha koll på kostnaderna.
  • Kroatien2013

    Nu har jag beställt skor från Hey Lady. Svindyra, men kommer köpa billig klänning och vill verkligen ha ett par höga och ändå bekväma skor....så nu hoppas jag bara att det passar när de kommer om ngn månad:)

  • Kroatien2013

    Nu börjar det hända saker här, kommer inom närmaste dagarna att boka vigsel och middag på ett hotell vi haft kontakt med. Det har varit lite problem med att vi vill ha vigseln vid 16-17 eftersom vi har många barn med, medan man i Kroatien ofta har den vid 19 eller senare och sen middag. Vi ville egentligen vara på poolterassen men det gick ju inte då det är badgäster där så tidigt, men nu har det hjälpsamma hotellet fixat så att vi kan vara på en terass högre upp under vigseln:)

    Vad tycks om följande upplägg: Vigsel kl 17 på terassen, blir kort ca 10 min, lite musik, ceremonin och lite sång. Sedan champagne och efter det fotografering först med gästerna o sen själva. Middagen är tänkt att börja ca 19-19.30 ute vid poolen sen. Lite svårt vad gästerna ska göra medans vi fotas bara...de bor inte på den orten och kommer väl få gå omkring typ... Lite orolig förhur det ska gå med alla 9 barnen (15 vuxna) under middagen, men i värsta fall kan de väl titta på film i vårt hotellrum typ...

    Vi får iaf mkt hjälp av hotelet, både med papper, brudbukett, fotograf etc så jag känner mig jättenöjd:)

    Hur går det för er andra?

  • Kroatien2013

    Välkommen! Har fått hem klänning och skor och pysslat ihop inbjudningar nu. (är ingen pysselexpert så se på dem med snälla ögon;))




  • Kroatien2013
    PatrikLinda skrev 2013-01-23 12:48:15 följande:

    Hej!


    Hoppar gärna in här!


    Vi ska gifta oss i Augusti och har typ inte planerat ett dugg, eller jo jag har planerat en hel del men gubben tycks inte ha samma glöd som jag!


    Så jag sitter inne med lite panik och idétorka! Hoppas på att få lite inspiration och vilja tillbaka! =)


    Jag ska gå på bröllopsmässan i Malmö OCH gubben ska med!


    Jag med, sa till mannen att det är obligatorisk närvaro på att följa med för hans del. Ngt bröllopsaktigt kan vi ju göra tillsammans, annars är det ju bara jag som fixar o planerar;)
Svar på tråden Skånebrudar 2013