Inlägg från: Millisch |Visa alla inlägg
  • Millisch

    Skånebrudar 2013

    Hej!
    Hoppas på i denna tråd med då vi gifter oss i Landskrona den 13/7-13.

    Vi bor dock i Sundsvall, men min blivande man är från Landskrona och har all sin familj där så blir bäst för alla som bröllopet sker där.  Vi viger oss i Sofia Albertina-kyrka och har festen i Glumslövs folketshus. :)

  • Millisch
    Till helgen ska jag och mina tärnor tittat på tärnklänning, har 3 st. Angående tärnorna, om man inte står för deras klänningar (vilket vi ej gör, men smink, uppsättning samt eventuella sömnader de behöver til klänningarna står vi för)  "SKA/BÖR" man ge en present till dem, och i så fall hur mycket ungefär bör man ge? 
    Min tärna kommer att få ett armband på morgonen av mig där hennes namn är inbankat, det är ett hjärta med hennes namn inbankat med två stenar på. Stenarna har de temafärger som bröllopet har, grönt och creme. 
    Du ser typ hur jag menar på länken nedan =)

    sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600849_10150988936932875_1607585220_n.jpg

    Det tror jag hon blir mycket glad över, personligt och dyrare än så tänker inte jag göra det =)
  • Millisch
    MarieTherese05 skrev 2012-11-01 21:40:15 följande:
    Tack så mykcet för detta tipset,
    letat efter något likande till tärnor & de kvinnliga som hjälpet till under vårat bröllopet.
    Hur beställer man dem?

     
    Jag hittade en kvinna på facebook faktiskt som gör dem, så det var genom att jag ramlade in på hennes profil och därav såg hennes bilder som jag såg att hon arbetade med detta :) jag kan skicka direktlänken till hennes facebook om du vill på mejl? Vågar inte skriva ut hennes namn helt öppet, vet inte om man får göra det =)

     
  • Millisch

    Någon som har tips på någon som gör bra bröllopstårtor i Landskrona-trakten?
    Skulle behöva lite hjälp och tips på vilket bageri man kan höra av sig till :) 

  • Millisch
    FrökenMäkelä skrev 2012-11-27 09:38:56 följande:
    Fler från LA trakten :)

    Du har Vanilja ute i Glumslöv som gör fantastiskt fina tårtor, har aldrig smakat dem men vi funderar på att beställa därifrån.
    Hon har både hemsida och facebook sida.
    Tack!
    Ska genast höra av mig till henne, gillade skarpt de bilder hon hade i sitt galleri.
    Har du någon aning om hur mycket hon tar ca?
  • Millisch

     


    Brudiframtiden skrev 2012-11-27 11:13:32 följande:Jag mejlade henne i våras om priser. I år ligger priset/bit på 60 kronor och sen tillkommer pris för dekorering ca 1000 kronor var svaret jag fick. Blir en dyr tårta...
    OJ! Det var i det dyraste laget.
    Jag har kollat upp  Bageriet Sjöstrands & Erics AB och de tar 37:- biten. Skickade med en bild på en tårta jag tänkt och det var det priset hon skrev att de hade under 2013 och att det inte var några problem att dekorera den då. Det hon nämde var att de tar extra för utkörning, men det är väl okej. Skrev även att vi villl ha tårtorna var för sig, på en svävande tårtställning vilket hon rekommenderade med om man inte bara vilel ha sockerkaksbottnar som behövs enligt henne för att stapla dem som på bilden nedan.

    Jäkla skilnad i pris!

Svar på tråden Skånebrudar 2013