Inlägg från: Annamolly |Visa alla inlägg
  • Annamolly

    Vad bråkar ni om?

    Vi brakar generellt inte. Vi har blivit lessna pa varandra nagra ganger men da har det alltid handlat om missforstand pga bristande kommunikation och nar vi har pratat ut sa har det visat sig att det vi blev upprorda over inte existerade. Vi kan tjura lite pa varandra ibland men nar det ena ar tjurig sa forsoker den andra generellt vara extra snall for att aterstalla balansen. :)

    Jag har ganska hett temperament, men det yttrar sig mest i att jag klagar till honom, och da hojer jag kanske rosten och sager arga saker, men dessa brukar aldrig vara riktade mot honom (vad jag kan komma ihag). Han ger mig ingen anledning att bli sa arg pa honom. Han ar ingen angel eller sa, men jag vet att han alltid vill mitt basta och darfor brukar det inte bli sa mycket missforstand langre. Om han sager nagot som later dubbelt sa tolkar jag det oftast pa det "basta" sattet eftersom jag vet av erfarenhet att han vill mig val.

    Detta ar bade enkelt och kravande. Det ar enkelt for vi alskar varandra mest av allt, sa det ar ingen uppoffring att bry sig om varandra. Samtidigt maste man saklart valja att prioritera varandra, alltid behandla varandra med respekt, svalja sitt ego och kunna ha fel ibland. Det ar latt for oss att gora sa eftersom vart forhallande ar var hogsta prioritet for oss bada. Man maste kunna vara den som ger mest ibland utan att oroa sig for "maktbalansen", och man maste kunna ta emot utan att kanna att man maste ge exakt samma tillbaka med en gang. Vi ska vara tillsammans livet ut, sa jag litar pa att det jamnar ut sig.

     

Svar på tråden Vad bråkar ni om?