• PiaB

    Tjej fria till sin kille

    Jag friade till min särbo och han blev rörd till tårar. Eller ja, det såg jag ju inte då eftersom jag gjorde något så förbjudet som att fria i ett sms. Fast för oss var det en kul grej eftersom vi har mer telefonkontakt än vi träffas. Vi träffades via nätet så det hela började dessutom med mailkontakt som övergick i telefonkontakt. Nu träffas vi flera gånger i veckan och spenderar helgerna ihop men vi skickar nog 10 sms till varandra per dag.


     


    Jag har också fått höra "vaa, var det du som friade, jag trodde det var på riktigt". Och "vaa, ett sms, gud så oromantiskt". Till saken hör att jag är trogen Lugna favoriter lyssnare och är kompis med dem på facebook. På kvällen på skottdagen frågade de hur man spenderat skottdagen och jag skrev att jag friat och fått ja. Robin som jobbade där då bad mig ringa in och berätta om det och det gjorde jag. Det hade aldrig hänt om det "varit på riktigt" vilken dag som helst


     


     


  • PiaB
    Fial8 skrev 2012-11-23 07:58:29 följande:
    Eh? Nä? Helt ärligt, jag förstår faktiskt inte frågan. Klart det inte är! Har vi verkligen inte kommit längre än så? Sen kanske det är snöpligt för killen om han har tänkt fråga men inte hunnit, fast å andra sidan kan det ju faktiskt vara snöpligt för en tjej som planerat att fria om killen frågar först. Men är man en segpropp får man kanske skylla sig själv helt enkelt ;)
    Och att det inte skulle vara "på riktigt", det förstår jag faktiskt inte heller (och att ens vän säger det?!). Eller att det är fult att fria via SMS? Alla sätt är bra, oftast vet man väl bäst själv vad som passar för en själv och ens partner. Det är väl underbart att alla inte gör på samma sätt :)

    Jag håller med om varenda bokstav! Men om du visste hur ofta jag fått förklara hur det gick till när jag sagt att vi ska gifta oss, och fått svaret "jahaaa, jag trodde det var ett riktigt frieri". Jag brukar utbrista med låtsad förskräckelse "åhnej, blir vi inte gifta på riktigt nu". Då brukar de tystna och diskussionen övergår till, grattis, vad roligt!


     


Svar på tråden Tjej fria till sin kille