• MoN

    förvirrad!

    frågade min sambo om vad han tycker om att gifta sig den 26/2-2013 och jag får ett hmmm till svar och sen inget mer.....nu har det gått 4 dagar sen jag frågade och han undviker att svara på frågan utan börjar prata om något annant!

    blir förvirrad för det är han som har pratat om bröllop och pratat om hur han skulle vlija ha det och att han vill att vi alla tre ska ha samma efternamn m.m och så nu när jag har frågat om ett datum så får jag inget svar!

    ska jag fråga honom igen eller ska jag backa och vänta?! 

  • Svar på tråden förvirrad!
  • MoN

    Jag har frågat och försökt skapa en diskution om det! Frågat om han har ett annat datum han hellre vill gifta sig på eller om han har ångrat sig. Men allt jag får till svar är: hmm vet inte, kan vi prata in något annat?. Han har hela tiden sagt att han vill ha ett littet bröllop med den närmsta släkten och de närmsta vännerna! Jag vill ha ett vinterbröllop och han har alltid sagt att just det kvittar. Så jag vet inte vad han vill längre, får dubbla budskap! Får fråga honom igen och se vad han säger och sen låter jag det vara ett tag!

  • MoN

    Ja det var det jag hade förväntat mig att han skulle svara med tanke på allt prat om bröllop från hans sida! Visst jag kanske förstörde något som han planerat genom att frågade då kunde han ju ändå svara och sagt att han hade något planerat och Inte behandla en med tysthet!

Svar på tråden förvirrad!