• Problem med hans självförtroende- hjälp tack!

  Tis 16 okt 2012 20:22 Läst 1463 gånger Totalt 1 svar
  Visar endast inlägg av Boringbrick - Visa alla inlägg
  Boring­brick
  Återställ
  Tis 16 okt 2012 20:22

  Har ett problem och hoppas verkligen på lite tips och råd här. 

  Det handlar om min pojkvän, och jag vill så gärna hjälpa honom med problemet, men vet inte hur.
   Han är lång och ganska stor i kroppen, och detta älskar jag bl.a. för att jag i mitt förra förhållande kände mig stor(han var kortare än mig), så jag älskar hans stora kropp som får mig att känna mig liten och nätt. Han har alltid haft övervikt i familjen och jag tror att detta har satt en del spår i honom. Han hade en del övervikt, men lyckades gå ner över 25 kg med en extrem diet(550 kcal/dag). Denna extrema metod tycker jag inte alls om då han rasade i vikt och blev väldigt trött, det kändes helt enkelt inte hälsosamt och det har jag talat om. 

  Med lite bakgrund så kommer jag nu till mitt problem: Som jag sa så älskar jag hans kropp(innan och efter viktnedgång), men trots viktnedgång så är han fortfarande osäker på sin kropp, han vill inte ta till sig mina komplimanger. Han tror att jag tycker att han är äcklig och ful, och det känns HEMSKT,  för jag älskar ju honom och hans kropp precis som han är.

  Så helt enkelt, några tips på vad jag kan göra för att få honom att ta till sig mina komplimanger och få honom att känna sig bättre med sig själv? 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll