Inlägg från: sandralinder |Visa alla inlägg
  • sandralinder

    Vi med lite större budget...

    Hoppar också in här om jag får, tänkte vara med i den "unga" gruppen men passade inte heller in med budget och planeringsmässigt. Vi har satt 150 000kr just nu, men det drar lätt iväg och några tusen mer eller mindre gör inget så länge som vi får som vi vill ha. Många har samma budget på hela bröllopet som jag "bara" har på min klääning, så visst är det skillnad. Något slott blir det dock inte, finns inte här vi bor (värmland, torsby) annars hade det varit en dröm. Men vi blir i en vacker lokal som en gång varit en del av en gammal herrgård som kommer att derkoreras ordentligen med blommor och annat för att få den perfekta utstyrseln och känslan. Däremot är det ett bra tag kvar, i januari 2015 är det dags =) 

  • sandralinder
    Pagnie skrev 2012-12-20 18:45:48 följande:
    förstår vad du menar med att andras budget är som bara klänningen. Min klänning kostade närmare 20 000 och det är fan vad vissa har som total budget. skulle aldrig klara det för det känns som man måste kompromissa på så många delar då.
    Men har du redan köpt klännning eller? Eftersom det är så länge kvar tills du ska gifta dig hur kommer det sig att du planerar och köper saker redan nu?
    Ja men precis... Har också satt 25 000kr som budget på min klänning, förstår inte hur man får ihop ett bröllop med dekoration, mat, dryck osv. för det priset. Jag har inte köpt klänning ännu, är gravid så därför blir det inget januari bröllop 2014, kände att det skulle bli för kort och tätt inpå. Jag vill verkligen vara i perfekta formen, känna att jag hunnit planera vår dag och att allt blir perfek. Jag har däremot tittat runt lite, för att jag längtar så och vill se vad det finns för olika möjligheter här vi bor. Har skrivit "tillfällig" gästlista, gästantal, budget och datum... resten är mest inspiration tills planeringen drar igång på riktigt någon gång i mitten/ slutet av nästa år =)
Svar på tråden Vi med lite större budget...