• Pess

    Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill

    Håller på att slå in en liten present till min underbara sambo, och ville skriva något lite fyndigt, gulligt eller så på paketet, men det var helt blankt i huvudet, vilken tur då att jag kom på att den här tråden finns! Hurraaa! 

    Det är egentligen en mycket längre historia, men kort och gott så träffade jag honom för första gången på Alla Hjärtans Dag för två år sedan, då han tog en promenad med mig efter jag hade slutat sent på jobbet, och vi går än idag ofta långa vinterpromenader, som vi båda älskar, men det är ett evigt problem när man vill hålla varandra i handen, men det är för kallt! Det blir inte lika mysigt med vantar på, och det är bängligt om man ska få ner bådas händer i samma ficka eller samma vante..

    Därför har jag nu bl a. köpt ett par par-vantar till oss, som jag tänkte ge honom på Alla Hjärtans Dag! Som alla-hjärtans-dags/två-år-sedan-vi-träffades-present! Så att vi ska kunna hålla varandra i handen under våra promenader, och fortfarande hålla oss varma! Detta är alltså en slags dubbelvante som det får plats två händer i, plus varsin singelvante för händerna "längst ut" som inte håller i varandra :)

    Något tips på vad för kul/sött jag skulle kunna skriva på den lilla lappen jag hängt på paketet?

  • Pess
    Chicita skrev 2015-02-04 19:22:50 följande:
    I kylig februarinatt vi tog en promenad
    Jag har aldrig mött någon som gjort mig så glad
    Mitt hjärta är varmt av kärlek till dig
    Men frostbitna fingrar,det gillar jag ej
    Denna gåva kan stärka vårt kärleksband
    Så vi kan vandra i vintern, hand uti hand
    Näe vad fint! jätteTACK! {#emotions_dlg.flower} Gud vad du är duktig!
  • Pess
    Chicita skrev 2015-02-04 19:43:37 följande:

    Varsegod :) 


    Ha en trevlig alla hjärtans :) 


    Ja, tack, det kommer det bli! Detsamma till dig och din kärlek med! :)
  • Pess

    26 sidor! Vilken framgångssaga den här tråden blev! Superhärlig att kika igenom! Du är så himla duktig chicita, så roligt att se att så många, tillsammans med mig själv, blivit hjälpta eller inspirerade av ditt initiativ! :)

Svar på tråden Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill