• Sandraby

    Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill

    Hej!

    Håller du fortfarande på med rimmandet? Jag är nyförlovad med min fästman och vi skulle gärna berätta för våra familjer med ett rim eller dikt Är det ok att man skickar ett mail till dig? Annars kan du gärna maila mig på sandrabystrom@outlook.com

  • Sandraby

    Okej, då skriver jag här! ???? ????

    Vi är ungdomskärlekar, träffades när vi var 16 och har hållit ihop sedan dess. Det har varit en turbulent tid, vi har bråkat mycket och sårat varandra. Men det har varit en del av att vi har vuxit upp med, tonårshormoner och att hitta sig själv. När vi slutade bete oss som barnungar och kände efter då vi var utan varandra, så kände vi att utan den andre så är vi halva. Vi har vuxit oss starka i varandra, kompletterar varandra otroligt bra och är bästa vänner. Han får mig att skratta och han får mig att känna mig trygg. Jag får honom att känna sig värdefull. "Utan dig finns inga färger". Brukar han också säga. Vi är oense också, men mest om vem som spelar dåligt och gör så den andre dör på dataspelet vi spelar. Rätt okomplicerat förhållande till varandra .

    Nu har vi alltså förlovat oss, min fästman frågade hemma med bara våra katter som vittnen - precis som jag ville ha det.

    Vi förlovade oss efter 8,5 år tillsammans. Och vi har precis börjat bygga vårt liv ihop. Jag är färdigutbildad Beteendevetare och han ska börja läsa till elektriker till hösten och kommer ha sin licens 2017. Om det var möjligt skulle vi bjuda till bröllop typ.. Nu. Men vi vill gärna få ordning på jobb och så först. Vi kan ju inte bjuda på varmkorv på bröllopet liksom, haha.

    Vi tänkte skicka ut ett mms om vår förlovning, då vi har väldigt utspridda familjer och då vi vill att alla Ska få veta samtidigt. Lite opersonligt kanske, men.. Aja ????

    // Sandra

Svar på tråden Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill