• Rosenknopp

    Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill

    Hej! Jag har startat en tråd där jag ville ha hjälp med en text till vår gästbok och så såg jag nu denna tråd. Chicita:Jag tror att du tipsade om typ denna tråd:)Jag vill nu ha hjälp med att få ett rim till gästboken.Det ska handla om att gästerna är välkomna till vårt bröllop och vi vill gärna att de skriver ngt i gästboken:) Och kanske även ngt i stil med att vi nu blivit man och fru och lite kärlek inbäddat i rimmet:)! Tack på förhand:)!

  • Rosenknopp

    Hej chicita! Du rimmade till mig och min make ett fantastiskt rim som vi nu har i vår bröllopsgästbok:)Vi gifte oss den 11 maj och vääldigt många kommenterade den fina dikten:)! Tack än en gång! Nu vill jag fråga om ytterligare ett rim:)!OM det är ok?! Vi tänkte skriva en dikt till en tjej som tar psykologexamen,det är 5 års studier.Hon har verkligen gjort ett grymt arbete och ska vara stoltare än stoltast! Skulle du vilja hjälpa oss?! Tack på förhand!

  • Rosenknopp

    Föööörlåt chicita att jag inte svarat! Det blir sååååå bra och ännu en gång har du skrivit en perfekt dikt:) Tusen Tack!!!

  • Rosenknopp

    Hejhej igen:)! Skulle gärna vilja ha hjälp med ytterligare en dikt:)! Det är till sonens farmor som ska få ett tomt fotoalbum där hon med tiden ska få bilder på vår familj:)! Vi tänkte skriva en fin dikt på pärmens insida. Den får som sagt gärna handla bla om att hon med tiden ska få bilder att fylla albumet med och att hon betyder mkt för oss. Och att vi trots långt avstånd till varandra alltid har varandra nära! Tack än en gång för hjälpen med alla fina dikter och rim:)!

Svar på tråden Dikt, rim & lite till - Fråga mig om vad du vill