• Chicita

    svensexa för mannen, ingen möhippa för mig

    Jag skulle nog också gjort något med dom vännerna.
    Bara för att visa att deras omtanke är uppskattad även om det inte blev något större av det.

    Behöver ju inte vara så stort. Dom kanske kan komma över när blivande är på svensexan och hålla dig sällskap.
    Laga lite mat och kolla på någon bra film och bara softa Skrattande 

  • Chicita
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2012-10-11 22:17:09 följande:
    Varför vill man slippa en möhippa? Jag är ledsen men har verkligen inte förstått det. Jag resonerar så att de man har som sina närmaste, tärna eller syster är ju de som står för planerandet. Och de känner en ju bäst. Alltså gör de inget som man absolut inte skulle vilja göra under dagen. Jag ser det som en dag då man samlar alla kvinnliga gäster, förutom då kanske föräldrar och mostrar och de, och har en dag då bruden står lite mer i centrum än de andra och alla får en lite lära känna dag inför bröllopet. För tänk om man har en jättekul svensexa och tar tillfället i akt och lär känna varandra då ni alla har en koppling, brudparet, då kommer ju det vara hur kul som helst att sen träffas igen på bröllopet! 
    Tja, min ena tärna (som inte blev tärna i slutänden) gick ju runt och hotade med att dom skulle hitta på massa förnedringssaker för mig och klä ut mig mm mm. Allt som jag verkligen inte klarar av utan bara tar som mobbing och mår dåligt av.
    Hon tyckte det var roligt att göra mig nervös.
    Jag hade också väldigt få kompisar som skulle komma. Och det var ännu färre som bor i samma stad som oss.
    Så om dom hade dragit ihop en möhippa med alla tjejer som var bjudna så skulle kanske 5% ha haft en möjlighet att komma. Alltså typ dom två tärnorna Flört
    Så när jag bytte ut den tärnan så var det så skönt att veta att jag skulle slippa något sånt. Om det skulle bli något så skulle det bli betydligt lugnare.
    Och i slutänden så blev det en svenhippa, bara vi och marskalker + tärnor. Helt perfekt  
  • Chicita
    sanon skrev 2012-10-12 10:41:50 följande:
    Hmm.. Jag börjar nästan misstänka att hon försökte villa bort mig. Sambon är små lurig med telefon & datorn, får inte se vad han skriver eller med vem. Vem vet, kanske..?
    Håler tummarna för dig
Svar på tråden svensexa för mannen, ingen möhippa för mig