• Ebso
    Äldre 11 Oct 13:16
    4013 visningar
    10 svar
    10
    4013

    Någon av er som gift sig/ska gifta sig trots att ni är i ett stort rustprojekt (hus)?

    Hej,


     


    Är i princip samma situation, renoveringsprojekt, bröllop i vår och inga barn innan bröllop. Köpte ett renoveringsobjekt för ca ett år sedan. Har renoverat stora grejer som kök och bad men har fortfarande mkt kvar. Vill så klart helst vara klara med huset igår


    Vi har nu tagit paus i de stora projekten tills efter bröllopet i maj för att kunna ha det bröllop vi vill ha, och vill inte snåla. Kan säga så mkt att vi inte gör något själva såsom mat, dekorationer och har ingen kinaklänning för att få en uppfattning om budget. Ca 80 gäster på herrgård i Sthlmsområdet.


    Hus känns som ett livstidsprojekt så vi har tänkt att det får vänta lite kommer ändå aldrig bli klar Är dock glada att vi inte hade barn då vi stod och koka pasta på en kokplatta mitt i vintern eftersom köket inte var klart.


    Hur gör ni med bröllopsresa? Vore kul att lyxa till det även där men känner inte att det valet är lika självklart som med bröllopet. Resa kan man ju alltid göra men bröllopet är ju bara 1 dag. Samtidigt vill vi ju fortsätta med huset direkt efter bröllopet då vissa saker bör vara färdiga innan det kan komma ngr barn


    Kan tillägga att vi lånat till renovering men fått tillbaka det genom värdeökning. Kommer inte låna till bröllop eller framtida renoveringar.


     

Svar på tråden Någon av er som gift sig/ska gifta sig trots att ni är i ett stort rustprojekt (hus)?