Inlägg från: Fröken fantastisk |Visa alla inlägg
  • Fröken fantastisk

    Jag lever i ett lyckligt förhållande - fråga mig vad du vill

    Man får helt enkelt hoppas att alla dels här inne på bröllopstorget (som planerar bröllop eller är relativt nygifta) men även i verkliga livet faktiskt lever i lyckliga förhållanden så jag förstår inte riktigt vad du vill med tråden faktiskt. 

    Jag lever också i ett lyckligt förhållande (faktiskt) trots att vi har haft stora motgångar, men vi anser att det bara gjort oss starkare. Vi har dessutom bråkat och haft kriser. 

  • Fröken fantastisk
    kriben skrev 2012-10-08 11:33:17 följande:
    Jag tänkte mig frågor i stil med "Vi bråkar ofta om pengar".

    Och då kunde jag ge tips. Det är nämligen en sak som vi har löst på ett super bra sätt. Men det tänker jag inte svara på nu.

    Starta era egna frågor istället för att hacka på mina. Ingen kommer ju att våga fråga mig nåt nu efter era inlägg.

    Men det kanske är en bra idé att gå till familjeliv istället. Här på Bröllopstorget verkar det inte vara så högt till tak.
    Men oj då, du behöver inte bli arg. Du hade en ganska intetsägande TS där man inte alls förstod vad du ville få fram. Det kändes mer som en skryt-tråd än en rådgivningstråd.

    Och det där med ekonomin är ju så olika för alla familjer. Vad som är "super bra" för er behöver inte alls betyda det för någon annan. Men eftersom jag är ruskigt nyfiken av mig är jag ändå intresserad av vilken lösning ni har använt när det gäller ekonomin.  
Svar på tråden Jag lever i ett lyckligt förhållande - fråga mig vad du vill