Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    jaha tjejer då var vi hemma igen efter en hel helg i dalarna. på lördag morgon så satt man i mjukis på verandan och fram kommer alla mina tjejkompisar iklädda blått!!?
    Min tärna ska för det första vara i england där hon bor men ja det vart min möhippa i helgen. hur fan gick det till liksom? jag som trodde jag hade stenkoll men icke. Så chockad jag blev.

    groteska kläder fick jag på mig, massa alkohol pumpades i mig och jag fick skämma ut mig totalt genom att köra lekar med folk, be om äktenskapsråd och klippa lappar ur kalsongerna på karlarna. Ja det var en jävligt roligt dag. fick sitta i endast underkläder och bada pool mitt i parken också.

    Sen hade dom dessutom stått hela dagen innan och gjort i ordning tre rätters middag. och vet ni vad? dom hade gjort Persisk mat. hur fan otippat var det? ingen av dom är iranier.
    men sjuuuuukt kul hade vi. slutade på krogen sen.
    men kan säga att när jag kom hem så var jag sååååå trött. helt galet. var ju så länge sedan jag drack men det gick ju bra ändå.
    dock har jag bestämt mig för att det blir INGEN alkohol på bröllopet. kommer aldrig sluta bra.

  • Pagnie

    Tack tjejer!.
    ja jag hade verkligen en underbar möhippa. kul som fan var det faktiskt. men samtidigt känner jag att det är skönt att den är över.
    har gått och oroat mig för när den är och vad som kommer hända osv osv så det är samtidigt skönt att kunna se tillbaka på det och bara ha den som ett roligt minne.
    lite samma känner jag med bröllopet nu. det är såå mycket planering att nu vill man ha dagen här och man vill ha det bakom sig som ett minne och kunna fortsätta med allt det andra i livet. känns lite som att resten av livet pausar lite.
    MEN nu tjejer börjar det rulla på liiiiiite. men ska bli såååå roligt att åka till japan. ser verkligen fram emot det. kommer bli galet roligt.

    idag fick vi bekräftat att vi har en vigselförättare till den persiska vigseln. fick hjälp att fixa den. men tydligen är det en "riktig" så nu är den stora frågan om jag måste konvertera innan bröllopet. om så är fallet så blev jag ytterligare lite stressad.

    men idag lämnade jag in våra förlovningsringar för omrohdiering eller vad det heter. så nu är vi ringlösa till 9/7. kommer känna mig sjukt naken nu.

    har även köpt kalsonger till R och äntligen hittat trosor till mig att ha på bröllopsdagen. hittade dom på Triumph. hoppas det blir bra. dom var både fina och sköna.

    nu ska jag bara hitta något sexigt till bröllopsnatten. :D

    så med andra ord var jag väldigt effektiv idag.

  • Pagnie

    kitkät -
    haha nej du är helt normal. så känner vi nog alla. man vill ju kunna använda klänningen så mycket som möjligt ju.
    ja nu var jag lite effektiv faktiskt. men det är ju för att det är ju bara lite drygt 4 veckor tills vi gifter oss så jag har nog inget annat val än att vara effektiv känns det som.
    Mycket som skall göras men när det ska göras får vi se. måste ju beställa dom där bubblorna också. undra hur många man behöver. känns som att det blev så mycket att göra helt plötsligt.
    ååh det händer så mycket spännande nu flickor. helt galet.

  • Pagnie

    kitkät
    ja det känns lite overkligt och lite som att jag inte vet vad jag ska göra näst för att få allt gjort. Men vi har nu bestämt att vi skiter helt och hållet i bubblorna för det känns bara som att det blir en massa onödigt krångel och att vi egentligen inte behöver det. så jag tror det blir bra ändå.

    idag har R i alla afall ringt och bekräftat dawoul zurna så vi har det fixat. känns jättebra. nu är det bara några få möten kvar.
    helt galet att om 3 veckor sätter jag in mitt löshår också. helt galet.

    det börjar verkligen ta fart.
    den persiska vigselförättaren är även han klar. blev dock en massa papper som vi behövde fixa fram. men vi ska ringa honom och se hur det där ska bli.

  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-06-11 20:43:13 följande:
    Tack så mkt!

    Och som tjejerna säger; vad du varit effektiv!! Så spännande att det snart är dags för dig!! Sen får du återkomma hit här till BT och ge oss massa råd i vad vi ska tänka på och vad vi inte behöver tänka på haha...

    Förstår vad du menar med att ha bröllopet som ett minne... Kan känna likadant ibland och då har jag ändå över 4 månader kvar. Det känns som en ren evighet! Man vill ju kunna börja leva sitt liv som man och hustru! Vi bor ju inte tillsammans heller så vi vill ju verkligen att tiden ska gåååååå nu!!!

    När åker ni till Japan? Direkt efter eller? 
    ja jag känner mig lite effektiv. men just idag har jag varit rätt slö. eller nej jag har inte varit slö jag har sytt istället. sydde ett par muddbyxor, en filt att ha i babyskydd och sen ska jag köra på en amningskudde nu. Och ja jag längtar efter barn. haha

    ja man vill ju det. nu vill man verkligen börja leva igen. känns som att allt annat står still lite så. typ barn och sånt. men snart så.

    yes vi åker dagen efter om det blir som vi tänkt. har inte bokat än eftersom vi bara ska ha en flygstol och priserna går upp och ner så vi avvaktar. men flyget vi kollat på går dagen efter och så kommer vi tillbaka 29 eller 30 juli. får se exakt när.
    Ska bli galet roligt. så ni får helt enkelt klara er utan mig ett tag då. men jag kommer så klart tillbaka när vi kommer hem. inte lämnar jag er än heller.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-06-11 21:30:17 följande:
    Hej tjejer! Oj vad jag hade att ta igen nu! Måste bara börja med att säga att det var en fantastisk vacker ring, Lavelii! Ojojoj! Blev själv väldigt kär i den, hahaha! Och vad gulligt av din fästman att överraska dig på det sättet. Var ju lite som ett frieri igen! Pagnie,vad roligt med möhippa! Och vad gulliga och omtänksamma dina vänner är! Håll hårt i dem säger jag bara! Kitkät, jag är oxå jättenyfiken på hur du ser ut, vill oxå ha biöd ju!;) , flickor. Nu är vi på plats i vår nya lägenhet och har börjat jobba som läkare. Helt overkligt! Har spenderat hela helgen med att skruva ihop ikea möbler och jag har haft rejält med träningsvärk, , hahaha! Och ja, vi fick hem alla möbler i fredags som tur var. Men vi har fortfarande så otroligt mycket kvar att handla och inreda. Vi har verkligen börjat om på ny kula. Men det är verkligen roligt och jätte mysigt! Pagnie och Mustikka, kan inte fatta att det snart är dags för er! Håller tummarna för att allt ska gå enligt planerna för er. Iiiiiiihhhh!!!! Vad spännande! !!!
    åh vad roligt att du äntligen är tillbaka goli. vi har saknat dig. vad roligt att skruva möbler. det är ju skitkul ju. men hur hinner ni det med allt jobb? ;)
    avundsjuk säger jag bara. själv har jag jobbat idag med en uvi from hell. trodde jag skulle kunna dricka och bli av med den men icke så nu är det antibiotika IGEN. bajs på det.

    ja det är galet nära nu. känns lite läskigt men nu tar vi det dag för dag. 11 arbetspass kvar till semester. sen ta vi och räknar ned därifrån.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-06-11 21:52:24 följande:
    haha... jag tycker det är så himla roligt och supergulligt att höra om ditt pyssel!! Blir själv sugen på att börja pyssla! Och framförallt blir man ännu mer sugen på att skaffa barn när man ser allt det fina du gör!!

    Så himla kul!! Vår smekmånad blir ju uppskjuten dessvärre. Och igår fick jag bara sån känsla av att vi aldrig kommer komma iväg om vi skjuter på det. Berättade om min lilla besvikelse för fästmannen som försäkrade mig om att vi VISST kommer iväg. Att det är självklart att vi ska ha en smekmånad. Kände mig genast lugnare då... han lovar aldrig något han inte håller eller menar. Så Aruba eller Bahamas here we come (i januari månad hahaha)!

    Ska bli hur kul som helst att höra om bröllopet och smekmånaden när du är tillbaka! Får vi bilder då också???
    klart ni får bilder. jag ska visa er alla fina bilder som vi tar både från bröllop och smekmånad när jag kommer tillbaka. jag har inte direkt så mycket att dölja. ;)

    hihi ja det är så roligt att pyssla. man blir ju inte mindre sugen på bebis då heller. men det är bra. i förberedande syfte liksom.
    sitter här med en halvklar amningskudde. själva kudden är klar men nu ska jag göra överdraget. :D stjärnor så klart.
  • Pagnie

    Förlåt flickor för att jag bombar med helt icke bröllopsrelaterade saker. Men jag sydde så mycket fint ikväll så jag måste få visa er. :D

    sådan man har i babyskyddet i bilen som man sätter fast bältet i. så kan dom inte sparka av sig den :D



    Amningskudde



    Mina första myddbyxor. inte helt hundra men dom duger faktiskt :D

Svar på tråden Orientaliskt bröllop