• goli

  Orientaliskt bröllop

  Kitkät, jag gillar verkligen båda klänningarna men den övre e ju finare just pga överdelen. Den e verkligen jättevacker och jag kan säga att jag förstår ditt dilemma. Jag gick runt i flera affärer och kan inte komma ihåg om jag såg något liknande. Som sagt, de flesta klänningar är ju ärmlösa. Så det kanske blir lättare att sy upp. Tror att de flesta butiksägare sa att det börjar droppa in klänningar från nya kollektioner från och med oktober fram till januari, så det kan nog ha kommit in liknande klänningar.

  När ska du till Sthlm och titta på klänningar?

 • goli

  Hahaha, seriöst??? Har aldrig sett såna foton men tack för varningen! Nä, ska vara fina klassiska foton! Hade tänkt fråga min kompis man att ta porträttfotona, helst utan brudar som poppar fram mellan träden och nonchalanta brudgummar Skrattande men har inte kommit så långt till att be honom än. Men håller tummarna för att han ska gå med på det.

  Det var faktisk en fin idé, hade inte alls tänkt så långt till att filma lite under porträttfotograferingen. Hm... shit vad många detaljer att tänka på egentligen, tur att jag har er tjejer!!! Skrattande

  Här kommer en annan fråga som jag själv tänkt på ett tag: ska ni ha en eller två ringar, alltså en förlovningsring och en vigselring eller bara en ring för båda tillfällena?

 • goli

  Tack för tipset, Kitkät! Ska kolla in hemsidan! Vet du hur mkt de kostar?

  Jag hade tänkt att bara ha en ring, en allians, som är förlovningsringen också. Men tänkte kanske adda till fler stenar till bröllopet, eftersom min bara har en. Men nu blir jag lite sugen på en till... Fast samtidigt vore det kul att spara det till flera år senare, om vi bestämmer oss för att typ förnya äktenskapslöftena eller ngt. Får väl se...

  Har ni funderat något på smekmånad då? Jag och min fästman funderar på Maldiverna eller Hawaii. Men sen läste vi ngt om en tsunami-varning på Hawaii..? Rynkar på näsan

 • goli

  Åh, vilken vacker ring! Verkligen! Hur kommer vigselringen se ut då? Och vilken fin tanke det där med eternity-ringen...

  Oj, låter som en härlig smekmånad! Hur många städer ska ni hinna med på 2 veckor? Har ni bokat och allt redan? Wow, ni är effektiva alltså! Vi e lite segare, hahaha! Vi pratar lite löst om maldiverna för vi vill hitta ett ställe att bara vara. Känns som att det kommer behövas efter 6 års studier och innan man börjar jobba. Vi kommer inte ha särskilt mycket pengar då men vi känner att det är en en gång i livet-grej och kan tänka oss att ta det på avbetalning. Sen tänkte vi åka runt lite mellan de olika öarna plus att de har egna aktiviteter som de erbjuder. Vi får se vad som händer...

 • goli

  Filppinerna? Hmmm... kan funka! Ska googla detta nu direkt! Shit vad många bra tips jag får från er! Vad hade jag gjort utan er??? Skrattande Och tack för tipset om filmkamera-teamet, har mailat dem!

 • goli

  Sitter och googlar nu. shit, vad många alternativ det finns! O det roliga är att priserna varierar så sjukt mkt, allt ifrån 15 000 till 40 000 för två veckor. Fick svar från Oscarsfoto, de vll att vi ska ringa dem. Lite svårt härifrån, brukar använda datorn till att ringa men det är inte alltid vi har så bra uppkoppling. Men ska försöka nå dem snart! Tack återigen för tipsen!

 • goli

  ja, flickor. satt o skulle kolla upp filippinerna men nu blev listan ännu längre: förutom maldiverna, även tahiti, bahamas, bali, malaysia, andra karibienöar typ curacao... puh! Det lär inte bli billigt heller men jag o fästmannen tänker att det är en engångsgrej och iom att vi planerar att skaffa barn snart så blir det typ första och enda romantiska lyxsemestern... så det får bli avbetalning!

  hur går det för er annars? Vad händer?

 • goli

  Ja, jag sitter o drömmer mig bort när jag egentligen borde sitta o plugga... Skrattande

  Har ni själva bestämt var ni ska fotas eller var det fotograferna som föreslog det? Funderar lite på var vi ska fotas, vill inte att det ska vara alltför långt bort från festlokalen om det skulle bli trafik, ske en bilolycka någonstans på vägen mm.

  Hur är DJn då? Har han bra rekommendationer? Vad spelar han för typ av musik? Vi har hyrt DJ Crush, har inte träffat honom än men han har väldigt bra rekommendationer.

  Klänning, hurra!!!! Måste säga att av allt som ska fixas inför ett bröllop är nog boka lokal och köpa klänning de roligaste! Har du haft ngn mer kontakt med butiken i Sthlm ang klänningen du hittade?

  Får hålla tummarna för att det är riktigt vackert sommarväder den 3e augusti och underbart höstväder utan regn och rusk den 27e september!

 • goli

  För vår del känns det lite som att saker o ting står stilla. Det senaste vi fixade var inbjudningskorten, just nu letar vi efter bröllopsfilmare och en bil. Hittade en limo på bilförmedlingen men när vi skickade förfrågan kunde de inte ens svara på våra frågor om priser mm för det var för långt fram i tiden..? Lite konstigt, tycker jag.

  Finns många jättevackra ställen i Sthlm. Det enda jag oroar mig för är att det ska regna och frågan är vad man ska ha för backup-plan då. Vilka inomhusställen kan man fotas på???

  Börjar känna mig lite smått otålig nu. Orkar inte vänta 9 månader!!! På tal om 9 månader, fick veta för några dagar sedan att en kursare till oss är gravid. Blev jätteglad men samtidigt så otroligt avis. Vill också... Gravid

 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-03 15:18:02 följande:
  åh vet hur det där känns. fick reda på igår att en jag jobbar med är i 13:e veckan. Och det värsta var att hon inte ens verkade glad över det. Jag blir inte ens glad för hennes skull utan jag blir bara avis. Kunde inte ens säga grattis för jag vill så gärna nu. usch. blir som en klump i bröstet då. fokuserade på jobbet istället. :(
  så tråkigt, men typiskt att vem som helst kan bli med barn egentligen. Borde finnas ett "körkort" för folk som vill bli med barn. Det e så synd att det finns människor som e kapabla och vill mer än allt annat bli föräldrar men inte kan medan andra som verkligen inte borde skaffa barn gör det hur lätt som helst.

  Försöker också fokusera på nuet och ta ett steg i taget... lättare sagt än gjort, hahaha!
Svar på tråden Orientaliskt bröllop