• goli

    Orientaliskt bröllop

    Börjar känna mig lite mobbad som e här inne o skriver till mig själv, hahaha! hoppas ni kommer o joinar mig snart!

  • goli

    hahaha, vad roligt att höra, Mustikka! och tackar! Kul med en massa planeringar, hoppas det går bra! har ni bestämt allt om hur ni vill ha det eller kommer ni att bestämma på plats?

    hahaha, din glädje smittar verkligen av sig! jag ser också fram emot att fixa allt med tårta, blommor mat osv.

    har du bestämt ang blommor till lokalen och din brudbukett? Om ja, do tell!

  • goli

    Hahaha, Kitkät! Alltid lika organiserad! Vad gullig du e med din söta aprikosa mapp! Har du hittat några inspirationsbilder på din bukett då? Och kommer det vara samma som övriga blommorna i lokalen? Och har du hittat några tärnklänningar än som du blivit intresserad av?

    Mustikka, håller med Kitkät. Hoppas ringen e allt vad du hoppats på!

  • goli

    Pagnie, vad kul! Hahaha, tänk hur saker o ting kan bli, från att vela till om ni ska gå på kursen till att ni kanske ska delta i en tävling! Ni kommer äga! Jag har säkert frågat detta innan men vi har hållit på så länge i den här tråden att snart får vi ta allt från början igen o presentera oss för varandra, hahaha! Vet vad Kitkät o Mustikka har på menyn men Pagnie, har ni bestämt er meny än? Och vem är det som ska fixa er sofreh? I slutändan är det alltid ni som bestämmer om ni vill fixa själv eller inte oavsett vad de säger. Men skulle inte du fixa prylarna till sofreh själv? Eller har jag rört ihop det? Det där med namn är jättesvårt, tycker jag. Tog ett tag för mig men till slut bestämde jag mig för att behålla mitt eget efternamn.

  • goli

    hej suzanna!

    jag ska fixa håret hos en kille som heter Karam, jobbar på Elite som ligger i Stinsen. Har hört att han e bra! Smink ska jag fixa hos make-up store som ligger precis vägg i vägg med salongen.

    hur mycket hade du tänkt lägga ner på hår o smink, för vissa stylister är mycket dyrare än andra?

  • goli

    hej flickor, vad roligt att vi e inne samtidigt, det var längesen!

    Pagnie, håller med Kitkät. Du måste berätta sånt för oss ju, hur kunde ni boka utan vårt godkännande? Skrattandegrattis till det!  vi funderar på Bali eller Malaysia... Bali mest för att vi kan kombinera så mycket o se olika platser men det är så sjukt svårt att bestämma sig!

    vet ni flickor, igår provade vi att sy på ärmar på min klänning men det gick inte så bra, tyvärr! lite besviken e jag, men men...

  • goli

    Kitkät, vilket ställe! WOW, säger jag bara! Det stället har jag själv inget emot att besöka någon gång!

    Det såg lite konstigt ut på ryggen, skulle täcka ganska mycket, plus att det förhindrar ganska mycket rörlighet eftersom jag tänkt mig ärmar av tyll som ska falla ner över axlarna. Tråkigt! Rynkar på näsan Men tänkte att det kanske e bäst att låta det vara...

  • goli

    hahaha, tack för ditt pep-talk, Kitkät! Jättegulligt! Funderade också på det men vet inte... känner lite så där att jag inte riktigt orkar bry mig. Vet inte varför men har hunnit tröttna lite på min klänning... känns lite som ett svek att skriva så där men det e tyvärr så jag känner. Men samtidigt så vill jag inte lägga ut pengar på en ny klänning bara så där, har inte riktigt ekonomin till det. Vet inte, kanske bara är trött, har varit lite jobbigt efter olyckan också så har inte så jättemycket ork till allt... tror det e en sån svacka som man hamnar i ibland, kommer säkert komma ur det! försöker fokusera på nästa vecka istället när vi ska till lokalen o bestämma meny, blommor o tårta. Försökte ringa Danny idag men han svarade inte o sen lämnade jag ett meddelande o han har fortfarande inte ringt upp. Vet inte om jag inbillar mig, men känner mig oftast dissad av killen! Jag e alltid supertrevlig mot honom men vet inte... har inga som helst tvivel på hans jobb men ändå... lite kan man väl bkuda på sig själv?

    hur blir ni behandlade av de som har hand om era bröllop?

  • goli

    Mustikka, vad roligt! O du måste lägga upp bild snart, det räknas inte annars! :) Jag kan inte annat än att hålla med er. Anledningen till att vi valde danny var ju för att med honom blev det mycket mer personligt, kände jag då. Men känner inte likadant längre. Om inte han ringer mig idag kommer jag bombardera honom med samtal tills han svarar. Jag förstår att han är upptagen men det är ingen ursäkt. Och jag tänker faktiskt säga till honom hur jag känner. Innan vi skrev på kontraktet sa han att vi skulle ha personliga möten när vi träffas o ska bestämma saker o ting men det har jag inte märkt något av! Tycker det är fel att lova saker man inte kan hålla. Men jag ska fan stå på mig o säga som det är. De få gånger jag har ringt honom har han verkat lite kall också. Är fortfarande säker på att han kommer göra ett bra jobb men ändå... Så kan man inte göra!

  • goli

    när det gäller min klänning så är det faktiskt en annan anledning till varför jag känner så. Såg en annons på originalet som var rejält prissänkt men det e fortfarande för dyrt för mig. Och det svider ganska rejält. Vet att om ett år ungefär när jag har fast inkomst så kommer det bara vara småpotatis men just nu har jag inte de pengarna. Mina föräldrar tar lån för att betala för mina studier och jag har inget csn längre eftersom jag pluggat innan också. Så jag kan verkligen inte be om mer pengar. Speciellt som jag redan har en klänning. Är lite ledsen bara men försöker tränga bort det. Känns så själviskt av mig att tänka så när jag redan har så mycket att vara tacksam för.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop