• goli

    Orientaliskt bröllop

    välkommen tillbaka till cyberworld! Nä har varit slött på bröllopsfronten för min del, däremot har jag varit mkt aktiv när det gäller att söka underläkarvik. har mail-terrat halva sveriges landsting typ. enda bröllopsrelaterade jag har gjort var att sy på kristaller på min klänning med min mamma och bokat sofreh aghd. får bli mer när jag kommer tillbaka i februari.

    hur går det för er, tjejer?

  • goli

    hej igen allihopa! åh vad kul när vi e så många helt plötsligt! trodde det skulle vara bara jag, Kitkät o Pagnie här men startade den här tråden för att samla alla orientaliska brudar här ju! So spread the word, hahaha! Men jag måste säga att jag e väldigt stolt över hur många inlägg vi tre har lyckats producera! Skrattande

    Nu har jag lite att ta igen känns det som! Först o främst: YAY! Kitkät har kommit över to the dark side, hahaha! Kanske ska ta o bomba lite med en massa gulliga bebisbilder??? Tycker du ska utveckla din barnlängtan lite, Kitkät o berätta hur det började... spännande att höra!

    Pagnie, vad roligt att ni trivs i lägenheten! Jag själv längtar ngt så otroligt tills vi ska skaffa eget. Nu e det bara 169 dagar kvar tills vi tar examen o kommer härifrån. Skönt!

    Mandis, kul att du e tillbaka! Började undra om du övergett oss, hahaha! Men välkomna tillbaka till Sverige o hoppas ni haft en skön semester. O grattis till 6 månader som gifta! Ja, har funderat lite på Sthlm men har hört att så många blir utnyttjade som vikarier o får vänta länge på AT o det känns inte så bra eftersom vi e redo att börja AT så fort som möjligt, gärna till hösten! Men om vi ångrar oss ang Sthlm vet jag vem jag ska fråga. Så tack! O förresten så väntar vi på fler historier från ditt bröllop!

    MA1, välkommen tillbaka! Hur går det med allt annat då? Har du fixat klänning t ex? Ska du ha tärnor? Hur är programmet under dagen? O när är det ni ska gifta er? Får förlåta, det har du säkert berättat innan... Och du har så rätt så, I ÅR SKA VI ALLA GIFTA OSS! Längtar!

  • goli

    Hahaha! Sköna ni e, tjejer! Snackar om befruktning o att överge sina ungar... Jag o fästmannen brukar oxå skoja lite om det... typ om vi skulle få barn som vi inte tycker om, e det okej att mobba dem då? Skrattande

    Haha, nä skämt åsido, längtar såååå! Däremot ser jag inte fram emot tonårsperioden... kommer bli tufft! Om inte man bara kedjar fast dem hemma så man har koll hela tiden! Jag kommer bli en övernojig morsa som kommer följa mina barn till skolan tills de e 19!

    Mandis, du berättade att du fixade ditt hår hos Fadi inför förlovningen men inte bröllopet. Får man fråga varför? O har du bilder på din håruppsättning som han fixade?

    Förresten, tjejer, har ngn hört något om hur det gick för Tillan? Lyckades hon boka lokal till sist?

  • goli

    tack, Mandis! O vilken fin bild! Ja, jag funderar på Fadi. Frågan är om de e duktiga på sminkning också. Vore skönt att fixa allt på samma ställe, kanske man blir bättre omhändertagen också. Det e viktigt, precis som du säger. Och det sista man vill är att hålla på o stressa på sin bröllopsdag, måste få koppla av o njuta av allt. Saken e att jag hade ställt in mig på att sminka mig på make-up store. Tycker de hade bra erbjudande där o att man får produkter för 500 spänn gör att man kan bättra på sminket själv under kvällen. Men då måste man gå dit själv vilket innebär att man antagligen måste stressa från ena stället till det andra...

  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-09 17:38:44 följande:
    ja men då kanske det blir du och jag då Mandis. eventuellt kanske goli också. hoppas kan man ju göra att vi kör alla tre. :D
    Men ni har inte bestämt något startdatum eller så?
    Pagnie, klart jag e med på det! Blir i sep okt någon gång. Får hoppas det går fort oxå, hahaha!
  • goli

    Kitkät, tack för tipsen! Ska ringa honom, eller ännu bättre, gå till hans salong i februari o fråga om allt inklusive smink. Får se vilket intryck jag får o fråga om han kanske har fler bilder på håruppsättningar utöver de som finns på hemsidan. Får nog ta o bestämma mig då en gång för alla. Men ska kolla upp Hannas salong också, den som ligger i Tensta!

    Ja, jag läste oxå att det inte gör håret rakt men det vill jag inte eftersom det innebär också att håret blir platt o det passar jag inte riktigt i. Eftersom jag har självlockigt hår så e jag van vid lite mer volym o tycker det ser bättre ut då. Men läste oxå att håret blir ganske fett av behandlingen o att man måste tvätta det typ varannan dag. Jag har redan fett hår o försöker tvätta det var tredje dag annars blir det bara ännu mer fett o glanslöst. Men en annan positiv grej är att det e bra för slitet hår. har experimenterat mycket med mitt hår i mina dagar... Skrattande

  • goli

    Kitkät, vad gulligt av din fästman, hahaha! Och vad kul att du kan pricka av fler grejer från din lista. Den låten hon ska sjunga är så otroligt bra, tycker den passar perfekt!

    Håller tummarna för att inget ska gå fel på din dag, även om du kommer vara förberedd på det! Skrattande

  • goli

    Pagnie, förstår att du börjar bli nervös. Det e ju snart allt händer för din del! Jag börjar oxå bli lite smånervös. Saken e den att det har tagit lite tid för mig att inse och smälta det faktum att det är 2013 nu. Först gick det upp för mig att vi tar examen i år o sen att vi gifter oss i år... och det var inte förrän efter att jag skrev till dig att vi ska börja försöka i sep el okt som jag insåg att det är ju oxå i år!!! Yikes! Får fjärilar i magen när jag tänker på det! Glad

  • goli

    Kitkät, floristen som samarbetar med Danny är Sakos blommor o ligger i Södertälje. Vet inte om de har ngn hemsida men de har en fb-sida iaf där du kan titta på deras dekorationer med blommor osv. Danny e oftast väldigt noga med detaljer o det e i princip bara Sakos han samarbetar med, så bra tycker han att de är.

    Men du kanske oxå kan kontakta Panorama o fråga vilka de brukar anlita för blommor? Var förresten inte blommor med i paketet som ni fick?

    Ja, i februari kommer min fästman upp till sthlm och då ska vi fixa bil bl a. Sen har jag mailat Danny oxå för att se om vi kan passa på att fixa blommor, tårta, diskutera lite färgteman och även försöka träffa kocken och bestämma buffé-menyn. 20 rätter ska vi välja ut! Den biten ser jag mest fram emot, tjockis som jag e! Sen ska jag då även kolla in Fadi Och Hannas salong, men allt det får bli i februari. Haha, ska försöka hinna tentaplugga oxå, förresten! Skrattande

    Men Kitkät, jag börjar bli nervös över din klänning alltså! Om det blir så att du ska beställa från Kina så får du nog ta tag i det snart, alltid bäst att ha extra tid om du skulle vilja göra förändringar! Ser fram emot att se vilken klänning du väljer, om det blir en som du tänkt dig eller ngt helt annat!!!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop