Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Sorry att de tog tid. Mob dog. Han tyckte 25 berätta lite om din situation och han sneglade lite på 38 men sa att 25an är bättre. 38an kan se lite ljusare ut i verkligheten. :) hoppas det hjälpte något

  • Mustikka

    Kika lite själv på det nu och kollade videon. Är inte dem här kartorna olika för olika klänningar då? olika tyger osv. Vad är det för klänning dina tärnor ska ha? Kan kika på den färkartan då och jämföra vad dem har. För olika tyger skiftar ju i olika färger tror jag. Oskar la till något om att efter att ha sett videon så tycker han också att 78an från videon ser ganska lik ut den du visade ovan.  Nu är jag själv helt inne i det här haha. Vill att vi ska reda ut det här nu :D

  • Mustikka

    Pagnie vad roligt att du är nöjd och vilken fin bh. Har ingen aning om vad jag ska köpa för underkläder. Vill nig först se min klänning och se hur den passar innan. Men efter det blir det sexiga underkläder :) ska bli så roligt att shoppa. Men nu andas jag Thailand drömmer Thailand och är helt besatt. Vi har bestämt oss för koh samui. Det är varmt där då och solen skiner säkert även om det är regnperiod. Men vi har ingen aning om vilken strand vi ska ta. Hitta suuuper billiga bungalows men vi kan inte bestämma oss för vilken strand vi ska bo på fastnade för en bungalow som har duschen i utemiljö. Ingen ser utan de väggar runt men med bar himmel, och det var super billigt att bo där, men fick genom forum veta att stranden där inte alls är liks fin som stränderna på andra delar av ön. Börjar bli smått tokig av all research och fästmannen min är trött på mitt tjatande om Thailand haha

  • Mustikka
    Pagnie WOW vilket hotell. Inte visste jag att japan kunde vara sådär fint :D

    Vi bokade nästan hotell nu, vi reserverade ett gulligt hotell som var såååå billigt, egen bungalow som är på stranden för 350 kr natten, JAG ÄLSKAR THAILAND allt är så billigt, nudlar kostar 4 kr och färsk frukt på stranden 10 kr vi kommer leva kungligt :D!

    Vi ska bo på Koh samui men ska också bo någon natt eller två i Bangkok. Vi ska inte stanna på ett hotell utan tänkte bo en vecka på vårt första hotell val och sen utforska ön och bo på lite andra ställen som har lite mera liv i sig, stranden vi bor på är väldigt lugn, kanske för lugn för oss två haha. Och det bästa med Koh samui är att det är högsäsong då, bästa tiden att åka just dit är juli/augusti så regnet kommer vi säkert inte mycket av alls. 
    Vi ska nog boka allt i morgon och jag är såååå excited Solig
     
    Goli Du klarar tentorna galant, grattis till tentan. Skönt att snart få allt överstökat och att vi snart kan kalla dig Doktor Goli :D.

    Kitkät Eftersom du betsämmt dig för 78an så ska du ta den. Vet hur jobbigt det är att välja och har man fastnat för en så ska man välja den. Och oavsett så kommer det vara en fin färg och dina tärnor kommer vara jätte fina.

    Mandis koh samui är tydligen bästa platsen att åka till under sommaren, vi trode det skulle vara lågsäsong men tydligen är det högsäsong under juli och augusti, bästa vädret får vi då :D Jag ser verkliiigen framemot det, det sjuka är att jag lite ser mer framemot det än bröllopet nästan haha! Har aldrig varit på solsemester så långt bort innan Solig
  • Mustikka

    Pagnie jätte fin klänning. Den passar dig jätte fint :) men vart köpte du klänningen? Du måste klaga gå dit och visa din bridezilla sida. Dem ska inte göra fel. Du ska få exakt det du betalat för och inget annat. Stå på dig nu kvinna visa vem som är bossen!!!

  • Mustikka

    Kitkät vi åker typ direkt efter bröllopet. Två dagar efter för att vara exakt :) och vi ör borta i 3 härliga veckor. Ser verkligen framemot det innam skolan sen börjar igen för oss båda. Det där med namnbyte är jätte svårt. Jag ska ju nu förnya mitt pass och det känns onödigt om man måste ändra den IGEN. Ska till sverige nu till helgen och prata med polisen om hur man ska göra. Ska ni boka resa med hotell lr kollar ni hotell på eget håll? Jag använder mig av trip adviser som ger bra tipps om allt. Flyg till hotell och om området. Kollar mycket på pticerunner oxå och jämför pris skillnaden.

  • Mustikka

    Pagnie jag ska faktiskt ha runt 4 meter spansk slöja. Men bara i kyrkan och efter så byter jag till en enkel kort. Själv tycker jag det är finare med längre om man sen ska byta, annars är den nog i vägen. Men du måste känna dig helt säker med vilken du vill ha :) när du känner dig som vackrast så är du perfekt. Och komihåg att kunden alltid har rätt ;)

  • Mustikka

    Vet faktiskt inte. Har aldrig tänk på att en slöja kan bli för kort. Jag tänker mer på att det är fint att skyla sig lite i kyrkan med en slöja för att senare på festen visa upp sig helt. Men det bästa du kan göra är att ta med klänning och slöjan för att prova båda. Den du älskar är den rätta. Jag ska ha en jätte kort efter bröllopet kortare än din. En liten puff haha. Men för att inte förstöra frisyren går den under min uppsättning

  • Mustikka

    Hej tjejer. Ber om ursäkt att jag varit borta så länge, kan tänka mig att ni blivit oroliga, hur töntigt det än låter så har jag faktiskt varit i en ganska mörk period nu där det hänt för mycket känslomässigt, allt från hormonella utbrott till kalla fötter, satt bokstavligen och tänkte om jag gjort rätt val. Min fästman har inte haft det lätt, märkt att han också mått dåligt pga allt, därför försökte jag lägga undan allt med bröllopet under ett tag. Försökte hitta mig själv, den glada personen jag en gång var då jag träffat honom.  

    Mycket beror på att jag bor i Finland,  saknar min familj och kände att jag missade så mycket där hemma och fick reda på att varken mamma eller pappa måde helt bra. Man hamnade i en situation där man vart så rädd att om något hände familjen och man inte var på plats så skulle jag gå under. Man kan inte bara flytta hur som helst heller. Man är lixom kluven i två olika länder där man inte kan välja. 


    Min underbara svärmor lyckades sudda bort allt det där hemska när hon kidnappade mig på jobbet med en av mina bästa vänner, hon lyckades få tag på mina vänner och bekanta och slänga ihop en möhippa. Har aldrig haft så roligt och det lixom väckte mig ur min grav.  
    Visserligen saknar jag fortfarande hem men är snart påväg till mitt vanliga sociala liv med gamla goa vänner och träffar. Vännerna i Helsinki har alla flyttat bort till olika städer och länder och att bara umgås med fästmannen och hans vänner är inte sååå roligt i längden! Nu klagar jag bara, jisses vilken sur citron jag låter som men mår faktiskt bättre =)

    Allt jag behövde var bara en väckning av att man ska njuta av det man har så länge det går, krama och pussa dem man älskar lite mer än vanligt och försöka ta en sak i taget.
    Leva i nuet och ta en öl då och då för skojs skull :P (Varit nykter i 2 år fram tills möhippan haha)

    Ni är guld värd som bryr er och ber om ursäkt igen, var inte meningen att oroa er. Vet att jag själv skulle varit jätte orolig om ni inte varit inne på ett bra tag. <3

     

  • Mustikka
    Tack tjejer för er förståelse ni är verkligen fantastiska och dem som faktiskt förstår en i både glada och sorgsna delar i livet. Vi delar så mycket tillsamans och ni får en på bästa humöret varje gång. Tack verkligen för er fina ord dem störrar så otroligt mycket, skickar en virtuellt kram till er alla <3

    Nu har man stress här som bara den, har städat lägenheten, flyttar till sverige om några dagar tills hösten. Så det kommer någon som ska hyra min lägenhet =) Och under denna korta vecka har jag hittat ett super bra ställe där dem säljer min gamla klänning och tar 20 % av priset. Tycker det är super smidigt och man slipper tänka på det själv, butiken har den på internetsidan på skyltfönstret osv. Ser också att ni talar om slöjor... fick en chock när jag såg priserna så jag tror faktist att jag ska köpa dem via kina sidorna, testar på det först om den inte är fin så får jag köpa en i butik. 

    Har äntligen också provat min klänning, DEN ÄR UNDERBAR men har ett litet problem :( Får lite hull i ryggen och avskyr det, så är på en mega diet nu. Måste skicka lite bilder och visa båda klänning och bukett.

    Sen håller vi på att boka hotell och resa, måste säga att det är en plåga att välja bland alla hotell men vi fick ett super bra erbjudande på lets deal som vi ska köpa i morgon.

    Har ni skaffat underkläder? smycken? tiaror. Känns som om alla små grejorna kommer för min del nu när jag tagit en paus från allt. Men nu känns det lite roligare att planera än innan. =)

    Jaquette är bokat MEN nu till ilandsproblemet haha ska det vara en kravett som matchar temat eller ivory?? hmm

    JAG HAR 1 MÅNAD 26 DAGAR 23 TIMMAR OCH 58 MIN KVAR Solig Förvånad Woop woop
Svar på tråden Orientaliskt bröllop