• goli

    Orientaliskt bröllop

    Hej!

    Tänkte att detta skulle bli en samlingsplats för alla med frågor samt erfarenheter av allt som har med orientaliska bröllop att göra: lokal, orientalisk buffé, sofreh aghd, vigsel mm mm.

    Välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-13 12:57
    Vi som planerar bröllop i denna tråd är:

    Pagnie (13 juli 2013)
    Kitkät (27 september 2013)
    TS (3 augusti 2013)

    Men vi välkomnar fler så joina oss gärna!

  • Svar på tråden Orientaliskt bröllop
  • Asal

    Pagnie vilken härlig söt reportage det var om er. Och super gullig bild också tycker jag.

    Sjukt fina favour boxar. Synd att de inte går att beställa hem till Sverige.
    Oerhört praktiskt att allt förljer med!

    :) 

  • kitkät

    Pagnie,
    Jag har jobbat hela helgen, haft jour mellan fredag-lördag, samt jobbat idag också. Kom precis hem från jobbet nu. Inte konstigt att jag "aldrig" är inne då. Jag har i princip bott på jobbet sedan i fredags. Tungan ute
     

  • Mustikka

    Härliga destinationer Kitkät :) Regnperioden oroar oss inte längre har bara hört gott och att det tilloch med är skönt med en regnskur. Vi får iaf se vad det blir :D Tack massor för sparken på rumpam haha. Satt och tog det lungt hur länge som hellst. Har bombat mona lisa med frågor nu och får se när dem svarar. Ringer på onsdag om jag inte fått svar i morgon! Han sa att jag inte behövde tänka på nått fören 3 mån innan då vi kunde bestämma allt. Får ju magont på bara tanken. Så nu har vi tagit i med hårdhanskarna haha. Behövde en liten utskällning kitkät

  • Juventina

    Kitkät Jag beställde min klänning från white birds, trevlig personal men väldigt stressade under helgen! Jag var förbi en lördag och det skulle vara Drop in men det kom otroligt mycket folk och till slut var de tvungna att stänga och ha endast 3-4 som prova. Dom rekommendera att man kom en vardag. Det bästa är att boka tid! Mustikka Vilken dj har ni bokat? Var det dj samer elr samer med fadi? Hade du hört dom spela tidigare ?

  • kitkät

    Mustikka, 
    Bra! Det är inte meningen att stressa dig, men man ska inte lyssna på dom! Ingen planerar ett bröllop på tre månader, varför dom fått för sig att man ska vänta till tre månader innan bröllopsdagen förstår jag inte. Man blir ju stressad av tanken!

    Ja, du har nog helt rätt, man ska inte bli avskräckt av regnperioden då det bara kommer en skur på några minuter och sedan skiner solen upp igen oftast! Det är i alla fall vad vi har läst till oss nu. Vi har även pratat med min farbror och hans fru som var i Karibien under regnperioden och det var strålande sol jämt, förutom några regnskurar som höll i sig i några minuter för att sedan återgå till sol!
    Vi har börjat titta lite mer och mer på Mauritius, i Afrika. Har ni något land som ni börjat fundera lite mer på?  

  • kitkät

    Juventina, 
    Hur lång tid tar det tills du får klänningen då? Jag tänkte också besöka White Birds. Det märket som jag fallit mest för är White One. Men jag har inte hittat en klokren klänning ännu.

    Har du någon mejladress till Dj Ninor? 

    Du verkar lite orolig att han inte ska vara bra... Och jag tycker inte att du behöver vara det, han är väldigt omtyckt och anlitas ofta på syrianska bröllop. Jag har som sagt varit på ett bröllop då han spelat, och då spelade han både syriansk, libanesisk och västerländsk musik. Och dessutom så spelar han dawol!
    Ni kan ju mejla honom en lista med låtar som ni absolut vill att han ska spela och utöver dom låtarna så kan han få fria händer. Om ni inte vill att gästerna ska gå fram till honom och önska låtar (med risk att han då spelar låtar ni inte gillar), så kan ni tala om det för honom.  
    Vi har anlitat en professionell svensk Dj, men även till honom kommer vi mejla en lista med låtar som vi absolut vill höra på bröllopet och utöver vår önskelista så får han fria händer. Då kan det inte bli fel!  

  • Pagnie
    Asal skrev 2013-02-18 22:53:38 följande:
    Pagnie vilken härlig söt reportage det var om er. Och super gullig bild också tycker jag.

    Sjukt fina favour boxar. Synd att de inte går att beställa hem till Sverige.
    Oerhört praktiskt att allt förljer med!

    :) 
    tack så mycket. :D
    Ja men jag tyckte det med. Men lappen ska jag ändra och skriva ut vårt monogram i cirklar och sätt på istället så blir det nog jättefint.
    Ja det är synd att det inte kommer till sverige men jag har som sagt tur. :D
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-18 23:03:40 följande:
    Pagnie,
    Jag har jobbat hela helgen, haft jour mellan fredag-lördag, samt jobbat idag också. Kom precis hem från jobbet nu. Inte konstigt att jag "aldrig" är inne då. Jag har i princip bott på jobbet sedan i fredags. Tungan ute
    ja det är ju jättesynd. jag har saknat dig. har funderat flera gånger vart du har varit och hoppats att du inte övergett oss. du vet det där med att tänk om kitkät inte kommer tillbaka hur ska vi då hitta henne?
Svar på tråden Orientaliskt bröllop